Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Robbie Williams va cânta în cadrul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2018

După ce Jason Derulo a lansat imnul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018, iată că s-a anunțat și artistul care va cânta în cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului mult așteptat.

Publicat

pe

Robbie Williams
Robbie Williams

Robbie Williams și-a anunțat fanii că este foarte încântat să cânte în fața a peste 80.000 de oameni pe stadionul din Rusia, înainte de meciul Rusia – Arabia Saudită. De asemenea, acesta va avea un moment muzical și alături de soprana rusoaică Aida Garifullina.

"Am făcut multe lucruri frumoase în cariera mea, însă momentul în care voi cânta în deschiderea ceremoniei Cupei Mondiale FIFA 2018 va fi ca un vis din copilărie devenit realitate. Invităm fanii fotbalului și ai muzicii să se distreze cu noi în Rusia, pe stadion, sau să dea drumul la televizor un pic mai devreme, pentru a vedea un show de neuitat." a declarat britanicul.

Ultimul material discografic lansat de Robbie Williams este "Under The Radar Volume 2", ce adună piese compuse și înregistrate de-a lungul celor 20 de ani de carieră solo.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Robbie Williams a vorbit cu sinceritate despre episoadele lui depresive. Acesta a mai spus că adesea duce o luptă dificilă în mintea lui și îi este foarte greu să iasă din acea zonă întunecată.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei prezenți în Piața Constituției.

Comentează

Trending