Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Program și reguli de acces la concertul Scorpions de la Romexpo

Pe 12 iunie, Scorpions revine în România pentru a susține un nou concert la Romexpo. Evenimentul face parte din turneul Crazy World, în deschidere urmând să cânte Salamandra și Compact B. Programul concertului, precum și regulile de acces, au fost comunicate de către organizatori.
Scorpions

Scorpions

După concertul din iulie 2016, trupa Scorpions revine anul acesta la București cu un nou spectacol, ce marchează cea de-a 7-a vizită a formației în România. Concertul va avea loc pe 12 iunie, la Romexpo, trupele Salamandra și Compact B (cu invitat Leo Iorga) urmând să încălzească atmosfera.

Programul concertului Scorpions de pe 12 iunie 2018:

 • 17:00 - Deschiderea porților
 • 19:00 - Salamandra
 • 20:00 - Compact B, invitat Leo Iorga
 • 21:00 - SCORPIONS

Reguli de acces la concert: 

 • Accesul în zona de concert (Parcarea C din cadrul Romexpo- intrare din Bd. Expozitiei ) se face pe baza biletului achiziționat ori a invitației
 • Accesul este permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată
 • Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii perimetrului spațiului concertului
 • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate.
 • În caz de ploaie, vă recomandăm folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației.

NU este permis accesul cu:

 • brichete, băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale, caști de motor, biciclete, trotinete, hoverboard, bagaje voluminoase (măsura ideală pe bagaj este cât un A4).

Băuturi și alimente la concert:

 • În incinta zonei de concert spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare și alcoolice, apă, în zona barurilor și produse alimentare/gustări în zona de Food Trucks.
 • Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert.
 • În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:30.
 • Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației concertului.

Gratuitate copii la concertul Scorpions:

 • Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de rock. În cei peste 50 de ani de carieră, formația a vândut mai mult de 100 de milioane de albume, având în palmares hituri precum “No One Like You”, “Still Loving You”, “Rock You Like A Hurricane”, "Send Me An Angel" și, nu în ultimul rând, ”Wind of Change” (RECOMANDARE - Află povestea piesei ”Wind of Change)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Compact BSalamandraThe Scorpions
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Unul dintre membrii 30 Seconds to Mars părăsește trupa

Chitaristul Tomo Miličević a anunțat printr-o postare pe Twitter că a decis să se despartă de colegii lui din trupă....

Închide