Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Pink și Michael Buble vor primi stele pe Hollywood Walk of Fame

Pink și Michael Buble vor avea în curând stele pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei de anul viitor vor fi onorați și Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.

Publicat

pe

Michael Buble / Pink
Michael Buble / Pink

După mai bine de 20 de ani de carieră și peste 40 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Pink va fi onorată și de către Hollywood Walk of Fame. Artista va primi anul viitor o stea pe faimosul bulevard din Hollywood, alăturându-se astfel unei lungi liste de celebrități, ce le cuprinde și pe colegele ei de generație, Christina Aguilera și Britney Spears.

Tot în 2019 va primi o stea și Michael Buble. Artistul canadian ce a cucerit publicul cu piesele sale romantice și timbrul său cald, are peste 75 de milioane de albume vândute la nivel mondial. Muzicianul are în palmares și 4 premii Grammy, precum și multiple premii Juno.

Alăuturi de Pink și Michael Buble, vor primi stele Faith Hill, Dolly Parton, Teddy Riley, Cypress Hill, The Lettermen, Emmylou Harris, Tommy Mottola și Linda Ronstadt. Hollywood Walk of Fame a nominalizat și celebrități din lumea filmului, printre actorii anunțați regăsindu-se Robert De Niro, Anne Hathaway, Idina Menzel, Tyler Perry, Mandy Moore și Guy Fieri.

Hollywood Walk of Fame oferă stele personalităților din showbiz care s-au remarcat în domenii precum muzică, film, televiziune, teatru și alte arte ce presupun prestații live în fața unui public. Deși se trimit anual sute de cereri, stelele sunt oferite doar celor care au reușit cu adevărat să atingă performanțe deosebite în domeniile în care activează. Costurile de producție pentru o ceremonie de acordare a stelelor pe Hollywood Walk of Fame nu sunt nici ele de ignorat. Acestea depășesc 30.000 de dolari pe ediție.

În cadrul ceremoniei de anul acesta vor primi stele Mary J. Blige, Snoop Dogg, Carrie Underwood, Harry Connick Jr. și *NSYNC. Data la care se va desfășura ceremonia de anul viitor nu a fost încă anunțată.

Trending