Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Pink și Michael Buble vor primi stele pe Hollywood Walk of Fame

Pink și Michael Buble vor avea în curând stele pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum John Lennon și Michael Jackson. În cadrul ceremoniei de anul viitor vor fi onorați și Dolly Parton, Faith Hill, Teddy Riley și Cypress Hill.
Michael Buble / Pink

Michael Buble / Pink

Urmărește-ne pe

După mai bine de 20 de ani de carieră și peste 40 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Pink va fi onorată și de către Hollywood Walk of Fame. Artista va primi anul viitor o stea pe faimosul bulevard din Hollywood, alăturându-se astfel unei lungi liste de celebrități, ce le cuprinde și pe colegele ei de generație, Christina Aguilera și Britney Spears.

Tot în 2019 va primi o stea și Michael Buble. Artistul canadian ce a cucerit publicul cu piesele sale romantice și timbrul său cald, are peste 75 de milioane de albume vândute la nivel mondial. Muzicianul are în palmares și 4 premii Grammy, precum și multiple premii Juno.

Alăuturi de Pink și Michael Buble, vor primi stele Faith Hill, Dolly Parton, Teddy Riley, Cypress Hill, The Lettermen, Emmylou Harris, Tommy Mottola și Linda Ronstadt. Hollywood Walk of Fame a nominalizat și celebrități din lumea filmului, printre actorii anunțați regăsindu-se Robert De Niro, Anne Hathaway, Idina Menzel, Tyler Perry, Mandy Moore și Guy Fieri.

Hollywood Walk of Fame oferă stele personalităților din showbiz care s-au remarcat în domenii precum muzică, film, televiziune, teatru și alte arte ce presupun prestații live în fața unui public. Deși se trimit anual sute de cereri, stelele sunt oferite doar celor care au reușit cu adevărat să atingă performanțe deosebite în domeniile în care activează. Costurile de producție pentru o ceremonie de acordare a stelelor pe Hollywood Walk of Fame nu sunt nici ele de ignorat. Acestea depășesc 30.000 de dolari pe ediție.

În cadrul ceremoniei de anul acesta vor primi stele Mary J. Blige, Snoop Dogg, Carrie Underwood, Harry Connick Jr. și *NSYNC. Data la care se va desfășura ceremonia de anul viitor nu a fost încă anunțată.

Citește mai multe despre Michael BublePink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rock-ul nu are nevoie să fie salvat, crede Matt Tuck de la Bullet For My Valentine

Dispariția treptată a rock-ului din mainstream este un subiect ce a fost adesea dezbătut în ultimii ani. Pentru solistul Bullet...

Închide