Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Paul McCartney revine cu muzică nouă

Paul McCartney pregătește un album nou și două single-uri ce vor fi disponibile curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.
Paul McCartney

Paul McCartney

McCartney abia și-a celebrat ziua de naștere. Artistul a împlinit 76 de ani și vrea să revină în fața publicului cu un material discografic proaspăt. Ultimul album lansat a fost "New", în 2013.

Noile melodii se numesc "I Don't Know" și "Come On To Me", iar presa le-a descris ca fiind "niște balade pline de emoție, ce îți ating sufletul, așa cum numai Paul poate livra".

Artistul a mai declarat că noile single-uri sunt parțial inspirate din perioada în care a relansat albumul "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Pe 26 mai 2017, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", unul dintre cele mai iubite materiale discografice ale trupei Beatles a fost relansat în patru formate diferite. Astfel, la 50 de ani de la apariția discului, s-a dorit ca muzica trupei Beatles să fie prezentată fanilor prin intermediul tehnologiei moderne, îmbinată totodată cu acel aer vintage.

"Ne prosteam în studio și asta te inspiră într-un fel, îți dă aripi să mergi cu gândul oriunde. O să sune în continuare ca un pian, dar din perspecta sunetului, te poți juca cu el. …Pepper… a avut o influență deosebită."

Viitorul album al lui Paul McCartney va fi lansat în toamna anului 2018, prin Capitol Records. Recent, McCartney a colaborat cu Ringo Starr, spre deliciul fanilor Beatles, la melodia "We're On The Road Again".

Citește mai multe despre Paul McCartney
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
SZA se poate întoarce pe scenă – nu și-a pierdut vocea definitiv

SZA a avut corzile vocale umflate și risca să își piardă vocea complet. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, însă...

Închide