Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Paul McCartney revine cu muzică nouă

Paul McCartney pregătește un album nou și două single-uri ce vor fi disponibile curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.
Paul McCartney

Paul McCartney

McCartney abia și-a celebrat ziua de naștere. Artistul a împlinit 76 de ani și vrea să revină în fața publicului cu un material discografic proaspăt. Ultimul album lansat a fost "New", în 2013.

Noile melodii se numesc "I Don't Know" și "Come On To Me", iar presa le-a descris ca fiind "niște balade pline de emoție, ce îți ating sufletul, așa cum numai Paul poate livra".

Artistul a mai declarat că noile single-uri sunt parțial inspirate din perioada în care a relansat albumul "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Pe 26 mai 2017, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", unul dintre cele mai iubite materiale discografice ale trupei Beatles a fost relansat în patru formate diferite. Astfel, la 50 de ani de la apariția discului, s-a dorit ca muzica trupei Beatles să fie prezentată fanilor prin intermediul tehnologiei moderne, îmbinată totodată cu acel aer vintage.

"Ne prosteam în studio și asta te inspiră într-un fel, îți dă aripi să mergi cu gândul oriunde. O să sune în continuare ca un pian, dar din perspecta sunetului, te poți juca cu el. …Pepper… a avut o influență deosebită."

Viitorul album al lui Paul McCartney va fi lansat în toamna anului 2018, prin Capitol Records. Recent, McCartney a colaborat cu Ringo Starr, spre deliciul fanilor Beatles, la melodia "We're On The Road Again".

Citește mai multe despre Paul McCartney
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
SZA se poate întoarce pe scenă – nu și-a pierdut vocea definitiv

SZA a avut corzile vocale umflate și risca să își piardă vocea complet. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, însă...

Închide