Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Paul McCartney revine cu muzică nouă

Paul McCartney pregătește un album nou și două single-uri ce vor fi disponibile curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Paul McCartney
Paul McCartney

McCartney abia și-a celebrat ziua de naștere. Artistul a împlinit 76 de ani și vrea să revină în fața publicului cu un material discografic proaspăt. Ultimul album lansat a fost "New", în 2013.

Noile melodii se numesc "I Don't Know" și "Come On To Me", iar presa le-a descris ca fiind "niște balade pline de emoție, ce îți ating sufletul, așa cum numai Paul poate livra".

Artistul a mai declarat că noile single-uri sunt parțial inspirate din perioada în care a relansat albumul "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Pe 26 mai 2017, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", unul dintre cele mai iubite materiale discografice ale trupei Beatles a fost relansat în patru formate diferite. Astfel, la 50 de ani de la apariția discului, s-a dorit ca muzica trupei Beatles să fie prezentată fanilor prin intermediul tehnologiei moderne, îmbinată totodată cu acel aer vintage.

"Ne prosteam în studio și asta te inspiră într-un fel, îți dă aripi să mergi cu gândul oriunde. O să sune în continuare ca un pian, dar din perspecta sunetului, te poți juca cu el. …Pepper… a avut o influență deosebită."

Viitorul album al lui Paul McCartney va fi lansat în toamna anului 2018, prin Capitol Records. Recent, McCartney a colaborat cu Ringo Starr, spre deliciul fanilor Beatles, la melodia "We're On The Road Again".

Trending