Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Paul McCartney face senzaţie la Carpool Karaoke, într-un tur memorabil de Liverpool

James Corden a intervievat o sumedenie de vedete din lumea muzicii şi filmului, în cadrul showului Carpool Karaoke, dar puţine episoade au fost atât de memorabile precum cel recent cu Paul McCartney. Veteranul Beatles a dus privitorii printr-un veritabil tur al oraşului Liverpool, din trecut şi prezent. Vă invităm să urmăriţi episodul în articol.
Carpool Karaoke James Corden Paul McCartney

Carpool Karaoke James Corden Paul McCartney (foto: James Corden)

În ultima vreme au urcat în maşina lui James Corden nume ca Adam Levine, Shawn Mendes sau Christina Aguilera. Acum este momentul unui monstru sacru, Paul McCartney. Acesta apare în episodul Carpool Karaoke difuzat pe 21 iunie şi face un tur al oraşului Liverpool împreună cu James. Aflăm la ce vârstă a scris Paul prima sa melodie şi îl vedem pe legendarul muzician vizitând casa în care a copilărit.

Momentul de glorie maximă este când Sir Paul se opreşte pentru un concert spontan la un pub local. Nu lipsesc interpretările ad-hoc ale marilor hituri The Beatles, dar şi ale pieselor solo ale lui Paul McCartney. Acesta pregăteşte de altfel un nou album, cunoscut ca "Egypt Station". Acesta va debuta pe 7 septembrie şi este materialul solo cu numărul 17 pentru muzician.

Fanii Beatles vor putea auzi piese că "Let It Be", "Drive My Car" sau "Penny Lane" în acest episod. Se lasă chiar cu o vizită la celebra Penny Lane, iar Sir Paul îşi iscăleşte numele pe respectiva placă stradală. Penny Lane este o stradă din Liverpool care a inspirat piesa din 1967 cu acelaşi nume a celor de la The Beatles. Un moment emoţionant al acestui tur al amintirilor a fost vizita lui Paul McArtney la o frizerie mică şi cochetă din Liverpool.

Acolo erau expuse fotografii cu McCartney şi John Lennon, clienţi ai acelei frizerii în tinereţe. James Corden ne-a arătat latura sa sensibilă, dându-i lacrimile în vreme ce cânta "Let It Be", faimoasa baladă din 1970. Acea piesă i-a fost recomandată de către bunicul său, care era muzician. Amintirea bunicului l-a făcut pe James să se emoţioneze.

McCartney şi-a armonizat vocea cu Corden pe "Blackbird" şi pe noul single "Come On to Me", extras de pe viitorul LP. Totul s-a încheiat magistral în acel pub britanic clasic, cu melodia "Hey Jude", cântată în cor cu un public mărinimos. Corden a devenit barman ad-hoc pentru acest happening animat. Cu peste 12 milioane de vizualizări în câteva zile, acest episod din Carpool Karaoke este unul de antologie.

Citește mai multe despre James CordenPaul McCartneyThe Beatles
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pe 25 iunie e Ziua Înghețatei, cel mai așteptat eveniment al verii la McDonald’s ℗

Care este, oare, cel mai așteptat eveniment de vară la McDonald’s? Ziua Înghețatei, desigur - 25 iunie!

Închide