Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Paraziții cântă la Shine Festival 2018

Trupa Paraziții a fost confirmată în lineup-ul celei de-a 5-a ediții a festivalului Shine, alături de Rockabella, Navi, Rana și The Purple Dandies. Evenimentul se va defășura în perioada 30 iunie - 1 iulie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Parazitii

Dacă în 2017 Shine Festival i-a avut ca headlineri pe canadienii de la Three Days Grace, în 2018 festivalul treace la următorul nivel cu un line-up pe măsură. Paraziții, Rockabella, Navi, Rana și The Purple Dandies vor cânta alături de Skillet, The Cat Empire, Subcarpați, Frații Grime, The Mono Jacks, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome și Argatu, acesta fiind și afișul final al festivalului Shine de anul acesta.

Când vine vorba de rap, Paraziții să numără printre pionierii acestui gen de muzică în România. Trupa a fost înființată în 1994 de Chello și Ombladon, cărora li se alătură și DJ IES. Formația are un traseu ascendent fulminant, iar pe 15 iunie 1995 lansează 'Poezii Pentru Pereți', al doilea album de rap din România. În 1999, DJ IES părăsește formația, iar poziția sa este preluată de FreakaDaDisk

În 2002 este lansat cel mai de succes album al trupei, "Irefutabil". În acea perioadă, formația are probleme cu CNA-ul care le cenzurează clipurile pentru ”Bad Joke” și ”În Focuri”, fapt ce generează o campanie anti-CNA pornită de trupă. Problemele cu Consiliul National al Audiovizualului continuă și în 2005 din cauza single-ului 'Praf', a cărui clip ar fi instigat la consumul de droguri.

Cel mai recent album al formației Paraziții a fost lansat pe 29 februarie 2016 și se intituleaza ”Lovitura de pedeapsă”, album de pe care Parazitii au lansat 2 clipuri, pentru piesele ”Demnitate” și ”Poliția Trece”.

A cincea ediție Shine Festival va avea loc la Arenele Romane în perioada 30 iunie - 1 iulie 2018.

Bilete la Shine Festival 2018:

  • Acces General - 159 lei
  • Golden Circle - 249 lei
  • Bilet ziua 1 (Sărbătoare Subcarpați) - 69 lei
  • Bilet ziua 2 (The Cat Empire, Skillet) - 119 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 30 iunie 2018

Shine Festival 2018

Loc
Arenele Romane

Trending