Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Paraziții cântă la Shine Festival 2018

Trupa Paraziții a fost confirmată în lineup-ul celei de-a 5-a ediții a festivalului Shine, alături de Rockabella, Navi, Rana și The Purple Dandies. Evenimentul se va defășura în perioada 30 iunie - 1 iulie, la Arenele Romane din București.

Parazitii

Dacă în 2017 Shine Festival i-a avut ca headlineri pe canadienii de la Three Days Grace, în 2018 festivalul treace la următorul nivel cu un line-up pe măsură. Paraziții, Rockabella, Navi, Rana și The Purple Dandies vor cânta alături de Skillet, The Cat Empire, Subcarpați, Frații Grime, The Mono Jacks, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome și Argatu, acesta fiind și afișul final al festivalului Shine de anul acesta.

Când vine vorba de rap, Paraziții să numără printre pionierii acestui gen de muzică în România. Trupa a fost înființată în 1994 de Chello și Ombladon, cărora li se alătură și DJ IES. Formația are un traseu ascendent fulminant, iar pe 15 iunie 1995 lansează 'Poezii Pentru Pereți', al doilea album de rap din România. În 1999, DJ IES părăsește formația, iar poziția sa este preluată de FreakaDaDisk

În 2002 este lansat cel mai de succes album al trupei, "Irefutabil". În acea perioadă, formația are probleme cu CNA-ul care le cenzurează clipurile pentru ”Bad Joke” și ”În Focuri”, fapt ce generează o campanie anti-CNA pornită de trupă. Problemele cu Consiliul National al Audiovizualului continuă și în 2005 din cauza single-ului 'Praf', a cărui clip ar fi instigat la consumul de droguri.

Cel mai recent album al formației Paraziții a fost lansat pe 29 februarie 2016 și se intituleaza ”Lovitura de pedeapsă”, album de pe care Parazitii au lansat 2 clipuri, pentru piesele ”Demnitate” și ”Poliția Trece”.

A cincea ediție Shine Festival va avea loc la Arenele Romane în perioada 30 iunie - 1 iulie 2018.

Bilete la Shine Festival 2018:

  • Acces General - 159 lei
  • Golden Circle - 249 lei
  • Bilet ziua 1 (Sărbătoare Subcarpați) - 69 lei
  • Bilet ziua 2 (The Cat Empire, Skillet) - 119 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Paraziții
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande suferă de stres post-traumatic

Ariana Grande a mărturisit că suferă de stres post-traumatic după tragicul atac de la Manchester Arena. Vă invităm să aflați...

Închide