Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Panic! At The Disco, "King Of The Clouds" - AUDIO

Pop-rockerii de la Panic! At The Disco se pricep de minune să evadeze din cotidian și ne invită și pe noi să visăm cu ochii deschiși alături de ei. "King Of The Clouds" se numește noul lor single și este lansat cu doar câteva zile înainte de apariția discului ”Pray For The Wicked”.

Publicat

pe

Panic! At The Disco
Panic! At The Disco │ FOTO: Brendan Walter

Brandon Urie de la Panic! At The Disco se mândrește cu faptul că este "King Of The Clouds", mărturisind în versurile noului single că face orice îi stă în putință pentru a se desprinde măcar pentru puțin timp de această lume: ”To escape this old world, this old world /Some days I lie wide awake 'til the Sun hits my face / And I fade, elevate from the Earth”.

"King Of The Clouds" este inclusă pe noul album al formației, ”Pray For The Wicked”. Cel de-al șaselea album de studio al formației va fi lansat pe 22 iunie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul trupei, Spotify, iTunes, Apple Music și Google Play.

Ideile ce au stat în spatele noului album Panic! At The Disco  au fost rezumate de solistul Brandon Urie într-o scrisoare deschisă adresată fanilor.

"Mă rog pentru toți oamenii nelegiuiți care fac lucruri nelegiuite și pentru toți oamenii buni care fac lucruri bune în fiecare zi.

Mă rog ca familia mea să fie în siguranță cât timp sunt pe drum, încercând să împărtășesc experiențe incomparabile cu un milion de prieteni diferiți.

Mă rog, dar nu cuiva în mod particular. Rugăciunile sunt îndreptate mai mult către mine, în încercarea de a rămâne pozitiv și iubitor și cu mintea deschisă.

Meditez asupra lucrurilor care mă privesc. Asupra lucrurilor care îmi plac. Asupra schimbărilor pe care aș vrea să le văd în lume. Mă gândesc la oamenii care îmi ridică starea de spirit. La oamenii care mă indispun.

Mă rog.

Așa că iată câteva noi rugăciuni de la mine și prietenii mei.

Mă rog să vă placă.

Cu iubire,

Brendon
Panic! At The Disco"

AUDIO: Panic! At The Disco, "King Of The Clouds"

Pray For The Wicked” include 11 piese noi, inclusiv single-ul "Say Amen (Saturday Night)", ce se aude și pe radio-urile de nișă din România.

Tracklist ”Pray For The Wicked” - Panic! At The Disco:

  1. "(Fuck A) Silver Lining"
  2. "Say Amen (Saturday Night)"
  3. "Hey Look Ma, I Made It"
  4. "High Hopes"
  5. "Roaring 20s"
  6. "Dancing's Not a Crime"
  7. "One of the Drunks"
  8. "The Overpass"
  9. "King of the Clouds"
  10. "Old Fashioned"
  11. "Dying in LA"

Lansarea albumului va fi susținută de un turneu, trupa anunțând deja formațiile din deschidere: A R I Z O N A & Hayley Kiyoko.

Comentează

Trending