Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nick Cave şi Kylie Minogue se reunesc pe scenă pentru a cânta "Where The Wild Roses Grow" - VIDEO

În vreme ce ne pregătim pentru concertul lui Nick Cave din această lună, am aflat că artistul s-a reunit cu Kylie Minogue pentru a cânta una dintre cele mai celebre piese duet din istorie. E vorba despre "Where The Wild Roses Grow", care s-a auzit recent la Londra. Vă invităm să urmăriţi reprezentaţia live în clipul din articol.

Publicat

pe

Kylie Minogue Nick Cave live 2018 Londra Where The Wild Roses Grow
Kylie Minogue Nick Cave live 2018 Londra Where The Wild Roses Grow │ FOTO: Kylie Minogue www.facebook.com

"Where The Wild Roses Grow" a debutat în 1995 şi a înfiorat şi fascinat publicul în egală măsură. Acesta a fost single-ul principal de pe albumul "Murder Ballads", lansat de Nick Cave and the Bad seeds în 1996. Versurile au fost scrise chiar de către Nick Cave, care a descris procesul creativ astfel:

"Where The Wild Roses Grow" a fost scrisă cu gândul la Kylie. Am dorit să scriu o piesă pentru Kylie multă vreme. Aveam o obsesie tacită pentru ea timp de 6 ani. Am scris câteva melodii pentru ea, dar nici una nu părea potrivită.

Doar atunci când am scris această piesă, care este un dialog între ucigaş şi victimă m-am gândit că am compus melodia potrivită pentru a fi cântată de Kylie. I-am trimis melodia şi mi-a răspuns a doua zi.

Aceste declaraţii veneau în cadrul publicaţiei "Molly Meldrum presents 50 Years of Rock în Australia" din 2007. Piesa a ajuns sub formă de CD acasă la părinţii lui Kylie, iar secţiunea menită artistei era cântată de Blixa Bargeld. Videoclipul legendar al melodiei a fost filmat de regizorul Rocky Schenck şi produs de Nick Verden.

Este o poveste la fel de înfiorătoare, romantică şi întunecată ca şi versurile piesei. Nick Cave a cântat la festivalul din Londra de la finalul săptămânii trecute şi hituri precum "Into My Arms" şi "One More Time With Feeling".

Au urcat pe aceeaşi scenă şi Patti Smith, St. Vincent, Nadine Shah sau Courtney Barnett. Muzicianul împreună cu trupa sa vor concerta în România în această lună. Participă la festivalul Rock the City, care îi aduce pe scenă împreună cu Arcade Fire pe 19 şi 20 iunie. Evenimentul are loc la Romexpo, iar biletele pornesc de la 160 de lei.

Kylie Minogue a revenit în activitate în primăvara acestui an, lansând piesa "Stop Me From Falling". Acest single a primit o nouă versiune în luna aprilie, realizată împreună cu Gente de Zona.

PUBLICITATE
Comentează
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending