Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Nick Cave And The Bad Seeds lansează un nou live EP

Nick Cave And The Bad Seeds urmează să lanseze un nou EP cu înregistrările live ale mai multor piese. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Concert Nick Cave and The Bad Seeds la Romexpo pe 19 iunie 2018 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Ultimul material discografic lansat de aceștia este "Lovely Creatures: The Best Of Nick Cave And The Bad Seeds", o compilație ce conține cele mai ascultate melodii. Înainte de acest material a fost lansat albumul de studio "Skeleton Tree", în 2016.

"Distant Sky – Live From Copenhagen" conține înregistrările live din concertul cu același nume. Va fi disponibil online și pe vinil în luna septembrie. Pe tracklist vom regăsi următoarele piese:

  1. Jubilee Street
  2. Distant Sky
  3. From Here To Eternity
  4. The Mercy Seat

Despre ultimul turneu, chitaristul Jim Sclavunos a declarat:

"Pentru acest turneu, am repetat multe dintre piesele vechi. Rămâne de văzut însă, întotdeauna încercăm să avem și surprize. Este cel puțin o piesă pe care nu am cântat-o live niciodată. Suntem întotdeauna spontani."

Formația Nick Cave And The Bad Seeds a concertat și în România, în cadrul evenimentului Rock the City. Melodiile lor au putut fi auzite la Romexpo, pe 19 iunie.

Concert Nick Cave and The Bad Seeds la Romexpo pe 19 iunie 2018 (Foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

URMĂREȘTE GALERIA FOTO DE LA CONCERT

Citește mai multe despre Nick Cave
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney revine cu muzică nouă

Paul McCartney pregătește un album nou și două single-uri ce vor fi disponibile curând. Vă invităm să aflați mai multe...

Închide