Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Mike Shinoda despre continuarea activității Linkin Park fără Chester: "Mi-aș dori să fim într-o situație de tipul Brian Johnson/Bon Scott"

Aflat la Inside The Studio, Mike Shinoda a răspuns la întrebarea care se află pe buzele oricărui fan Linkin Park: ”Va continua trupa să existe după moartea lui Chester Bennington?”. Mike a mărturisit că și-ar dori ca situația să fie una simplă, dând ca exemplu cazul AC/DC, unde Brian Johnson a fost omul perfect pentru a prelua rolul lui Bon Scott, după moartea sa.
Chester Bennington

Chester Bennington

La aproape un an de la moartea lui Chester Bennington, viitorul trupei Linkin Park rămâne incert. Mike Shinoda a vorbit despre acest subiect cu prilejul fiecărui interviu sau discuții cu fanii, fără a putea oferi un răspuns definitiv.

Aflat la Inside the Studio, o emisiune a iHeart Radio, Mike a fost din nou întrebat ce se va întâmpla cu Linkin Park. Nici de această dată nu a putut trage, însă, o concluzie.

”Nu știu. Asta e întrebarea de un milion de dolari, nu-i așa? Dar, din păcate, așa cum am mai spus și înainte, nu există un răspuns până în acest moment. Ar fi extraordinar dacă aș ști care este răspunsul. Ar fi totul foarte ușor.”

Mike a dat apoi drept exemplu cooptarea lui Brian Johnson în AC/DC, după moartea lui Bon Scott, din 1980.

”Mi-aș dori să ne aflăm într-o situație de genul Brian Johnson/Bon Scott, în care tipul, cel mai bun prieten al nostru, care a cântat în trupă și a murit, să spună înainte de a muri: <<Ăsta e omul vostru>>, iar noi să-l ascultăm și respectivul să fie clar persoana perfectă și să ne placă să ne petrecem timpul cu el și să ne dorim să cântăm împreună.

Așa ceva nu se întâmplă în mod normal...Nu i s-a mai întâmplat nimănui altcuiva, de fapt. Nouă nu ni s-a întâmplat.”

Decizia privind activitatea trupei Linkin Park trebuie luată la comun, a explicat Mike, de aici venind și dificultatea găsirii unui răspuns.

”Dacă vine cineva și spune: <<Hey, Linkin Park, vreți să cântați în Germania?>>, atunci eu trebuie să am o discuție cu toți băieții, și o să fie un tip care o să zică: <<Eu clar nu vreau să fac asta>>, altcineva o să spună <<Nu știu. Poate. Poate nu ar trebui să facem asta>>, și alți doi vor spune: <<Trebuie să facem asta>>, și apoi apar grijile.

Tot zgomotul ăsta, nu e ceva ce-mi doresc în viața mea acum..”

De curând, Mike Shinoda a lansat un videoclip cu tentă copilăroasă pentru noul său single solo, "Ghosts". Acesta continuă procesul de vindecare după moartea lui Chester apelând la marionete-ciorap.

Citește mai multe despre Mike Shinoda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Frances Bean Cobain prezintă un nou teaser

Frances Bean Cobain revine cu un nou fragment al unei piese compuse de ea, pe care a decis să o...

Închide