Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Marius Moga pregătește o colaboare cu Shift și What's Up

Marius Moga a ieșit din zona de confort la filmările videoclipului “Mă doare la bass”. Acesta a colaborat cu Shift și What's Up, iar în clip apar doi mari actori. Aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Marius Moga a filmat recent videoclipul pentru următorul single, “Mă doare la bass” featuring Shift & What’s Up. Artistul a postat un teaser pe rețelele sociale, urmând ca piesa și videoclipul să fie lansate oficial joi, 14 iunie, pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music.

Pentru videoclipul “Mă doare la bass”, au fost necesare patru zile de filmări, scenariul și regia aparținându-i lui Iulian Moga.

Marius Moga a împărtășit o glumă cu fanii de pe Instagram, spunându-le că, de-a lungul celor patru zile de filmări, fratele său Iulian s-a răzbunat pentru toată copilăria. Cei doi frați au avut o copilărie foarte frumoasă, din care nu au lipsit distracțiile și năzbâtiile normale vârstei. Cert este că ce iese din mâna fraților Moga promite succes, mai ales atunci când lucrează împreună.

La filmări, artistul  a ieșit din zona de confort și s-a deghizat în mai multe personaje care mai de care mai surprinzătoare. Videoclipul “Mă doare la bass” va fi unul plin de surprize, fanii îl vor vedea pe Marius Moga așa cum nu l-au mai văzut niciodată. Printre surprize se număra și aparițiile marilor actori Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu, în rolurile de părinți ai artistului în clip.

Emisiuni radio-tv

X Factor revine - Delia, Ștefan Bănică, Puya și Marius Moga sunt în juriu

Emisiunea X Factor revine anul acesta pe micile ecrane. Noul sezon aduce și o schimbare în componența juriului, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Publicat

pe

Juriu X Factor 2024
Juriu X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în viitorul sezon X Factor, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră. Cei care cred în ei, în talentul lor şi consideră că au factorul X sunt așteptați să se înscrie la casting și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al emisiunii.

"Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!", a declarat Delia, cel mai vechi jurat X Factor.

La rândul lui, Ştefan Bănică a dezvăluit:

"Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care cred că vedeta este concurentul, și nu juratul. Avem o formulă nouă în juriu, cu Marius Moga și Puya, alături de mine și Delia. Sper să ne înțelegem și fiecare să vină cu experiența lui din muzică, acumulată de-a lungul anilor, s-o împărtășească concurenților și să fie un concurs cât mai spectaculos!"

Marius Moga și Puya se declară încântați de oportunitatea de a descoperi noi talente.

"Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!", a spus Puya.

Marius Moga a adăugat:

"De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui aceasta misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi si extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artişti sfaturi bazate pe experienta mea și să-i ajut să-şi găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca şi munca, perseverența și ambitia de a reuși!".

Motivul pentru care Loredana Groza nu se întoarce la masa juriului

Fanii emisiunii știu că Loredana era unul dintre membrii juriului X Factor, artista chiar câștigând cel mai recent sezon alături de Nick Casciaro. Însă, din cauza programului încărcat, Loredana s-a văzut nevoită să refuze invitația de a reveni în emisiune. Aceasta a transmis următoarele:

"Mă bucur că reîncepe X Factor după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația Antenei 1 de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lungmetraj, un nou album și nu în ultimul rând concertul meu aniversar Loredana "Forever" de la Sala Palatului! Succes tuturor!!"

Citește în continuare

Trending