Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Marilyn Manson a dezvăluit de care dintre piesele lui este cel mai mândru

Marilyn Manson a acordat de curând un interviu pentru BBC Radio 1 în care a vorbit despre piesa lui preferată, dintre cele compuse de el. Aparent, melodia cu pricina a pornit de la un poem, având legătură cu obsesia lui Manson pentru Valentine's Day.
Marilyn Manson

Marilyn Manson (foto: Lindsay Usich)

Piesa de care Marilyn Manson este cel mai mândru că a compus-o este ”The Speed of Pain”, a dezvăluit artistul în interviul de la BBC.

"”The Speed of Pain” (de pe albumul ”Mechanical Animals”). A pornit de la un poem pe care l-am scris. Eram într-un avion și citeam în revista Time un articol despre cât durează ca durerea din corp să ajungă la creier. Și m-a inspirat să scriu despre altceva...

Nu știu exact din ce motiv, dar am o obsesie pe care nu mi-o pot explica, dacă m-ai întreba, dacă m-ai tortura, tot nu aș putea să explic. E despre flori și Valentine's Day -  poate nu m-am bucurat de suficiente Valentine's Day când eram mic, nu știu exact de unde a plecat obsesia, dar îmi vine în minte de multe ori.”

The Speed of Pain” este inclusă pe discul ”Mechanical Animals”, cel de-al treilea disc din cariera lui Marilyn Manson. Albumul a fost lansat în 1998 și a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200, fiind certificat cu platină în Statele Unite, Canada și Noua Zeelandă.

Marilyn Manson promovează în prezent albumul ”Heaven Upside Down”. Discul a fost lansat în octombrie 2017 și conține 10 piese compuse de Tyler Bates, cu versuri semnate de Marilyn Manson.

Vedeta ultimelor videoclipuri lansate de Marilyn Manson a fost Johnny Depp. În "SAY10", Johnny pare să portretizeze binele, iar în ”KILL4ME”, actorul este părtaș la orgia lui Manson.

Aceste colaborări s-ar putea extinde și mai mult în perioada următoare, Depp fiind interesat, se pare, să intre în trupa lui Manson.

"Johnny Depp ia în considerare poziția de chitarist. Cum vi se pare?", scria Marilyn Manson pe Twitter în ianuarie.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FiRMA - În stil Guerrilla (AUDIO)

FiRMA a lansat "În stil Guerrilla", piesa Radio Guerrilla a anului 2018. Materialul este disponibil mai jos.

Închide