Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Marilyn Manson a dezvăluit de care dintre piesele lui este cel mai mândru

Marilyn Manson a acordat de curând un interviu pentru BBC Radio 1 în care a vorbit despre piesa lui preferată, dintre cele compuse de el. Aparent, melodia cu pricina a pornit de la un poem, având legătură cu obsesia lui Manson pentru Valentine's Day.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Lindsay Usich

Piesa de care Marilyn Manson este cel mai mândru că a compus-o este ”The Speed of Pain”, a dezvăluit artistul în interviul de la BBC.

"”The Speed of Pain” (de pe albumul ”Mechanical Animals”). A pornit de la un poem pe care l-am scris. Eram într-un avion și citeam în revista Time un articol despre cât durează ca durerea din corp să ajungă la creier. Și m-a inspirat să scriu despre altceva...

Nu știu exact din ce motiv, dar am o obsesie pe care nu mi-o pot explica, dacă m-ai întreba, dacă m-ai tortura, tot nu aș putea să explic. E despre flori și Valentine's Day -  poate nu m-am bucurat de suficiente Valentine's Day când eram mic, nu știu exact de unde a plecat obsesia, dar îmi vine în minte de multe ori.”

The Speed of Pain” este inclusă pe discul ”Mechanical Animals”, cel de-al treilea disc din cariera lui Marilyn Manson. Albumul a fost lansat în 1998 și a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200, fiind certificat cu platină în Statele Unite, Canada și Noua Zeelandă.

Marilyn Manson promovează în prezent albumul ”Heaven Upside Down”. Discul a fost lansat în octombrie 2017 și conține 10 piese compuse de Tyler Bates, cu versuri semnate de Marilyn Manson.

Vedeta ultimelor videoclipuri lansate de Marilyn Manson a fost Johnny Depp. În "SAY10", Johnny pare să portretizeze binele, iar în ”KILL4ME”, actorul este părtaș la orgia lui Manson.

Aceste colaborări s-ar putea extinde și mai mult în perioada următoare, Depp fiind interesat, se pare, să intre în trupa lui Manson.

"Johnny Depp ia în considerare poziția de chitarist. Cum vi se pare?", scria Marilyn Manson pe Twitter în ianuarie.

Comentează

Trending