Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Managerul lui Childish Gambino neagă zvonurile răutăcioase

Fam Udeorji a publicat un mesaj pe Twitter prin care demonstrează că "This is America" nu este inspirată din altă melodie. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Managerul lui Donald Glover, răspunde celor care l-au acuzat pe rapper că are o piesă ce se aseamănă cu "American Pharaok" a lui Jase Harley.

Udeorji a scris pe Twitter că Internetul este un loc unde oamenii nu suferă consecințele vorbelor pe care le spun și că piesa a fost scrisă acum 3 ani și au dovezi prin care pot demonstra asta. Totodată, rapperul Harley a declarat că se simte mândru că fanii consideră că a fost o influență asupra lui Chilidsh Gambino. Acesta a mai precizat că este important ca lumea să nu se piardă în această discuție și să uite mesajul celor două piese – nedreptatea din societatea americană.

"Hai să nu îl discredităm pentru asta! Interesul ar trebui să fie îndreptat către schimbarea necesară în comunitate și construirea egalității. Vorbim despre ceva mai mare decât mine sau decât el, mai mare decât muzica în sine. Haideți să rămânem concentrați pe adevărata problemă."

I feel extremely humbled to be recognized and labeled as one of the original inspirations for one of the most important pieces of music and visual art of our time. I appreciate all the love and support! But PLEASE DON’T let this controversy dilute the message me and @childishgambino are trying to convey. We are speaking about injustices we’ve encountered and he’s helped to provide a platform for all our voices to be heard. Let’s not discredit him for that! The focus should be on affecting change in our communities and building equality. This is bigger than me and him and bigger than music. Let’s not lose focus 🙏🏾 #noonewinswhenthefamilyfeuds #futurists

A post shared by JASE HARLEY (@jaseharley) on

Piesa lui Childish Gambino, "This Is America", a devenit virală la puțin timp după lansare și a stârnit numeroase reacții pe toate rețelele de socializare. În acest moment are peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, reușind să ajungă și în Billboard Hot 100, pe primul loc. În prima săptămână, în Statele Unite, piesa a fost descărcată de peste 60 de milioane de ori.

Artistul a lansat "This Is America" în cadrul emisiunii Saturday Night Live, unde a fost atât gazdă, cât și invitat. De asemenea, se pare că urmează o colaborare și cu Chance The Rapper. În trecut, Gambino a declarat că are de gând să renunțe la muzică după ce va lansa următorul material discografic. Recent, a semnat un contract cu casa de discuri RCA Records.

Glover este un multi talent: actor, regizor, scriitor, producător, compozitor, artist, comediant și DJ, acesta este cunoscut pentru rolul din serialul Atlanta, dar și pentru piesele pe care le compune sub numele de Childish Gambino. A luat numeroase premii pentru serialele și filmele în care a jucat, având roluri în producții precum "Magic Mike XXL", "The Martian" sau "Spider-Man: Homecoming".

Citește mai multe despre Childish Gambino
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink și Michael Buble vor primi stele pe Hollywood Walk of Fame

Pink și Michael Buble vor avea în curând stele pe Hollywood Walk of Fame, asemenea marilor legende ale muzicii, precum...

Închide