Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Managerul lui Childish Gambino neagă zvonurile răutăcioase

Fam Udeorji a publicat un mesaj pe Twitter prin care demonstrează că "This is America" nu este inspirată din altă melodie. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Managerul lui Donald Glover, răspunde celor care l-au acuzat pe rapper că are o piesă ce se aseamănă cu "American Pharaok" a lui Jase Harley.

Udeorji a scris pe Twitter că Internetul este un loc unde oamenii nu suferă consecințele vorbelor pe care le spun și că piesa a fost scrisă acum 3 ani și au dovezi prin care pot demonstra asta. Totodată, rapperul Harley a declarat că se simte mândru că fanii consideră că a fost o influență asupra lui Chilidsh Gambino. Acesta a mai precizat că este important ca lumea să nu se piardă în această discuție și să uite mesajul celor două piese – nedreptatea din societatea americană.

"Hai să nu îl discredităm pentru asta! Interesul ar trebui să fie îndreptat către schimbarea necesară în comunitate și construirea egalității. Vorbim despre ceva mai mare decât mine sau decât el, mai mare decât muzica în sine. Haideți să rămânem concentrați pe adevărata problemă."

Piesa lui Childish Gambino, "This Is America", a devenit virală la puțin timp după lansare și a stârnit numeroase reacții pe toate rețelele de socializare. În acest moment are peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, reușind să ajungă și în Billboard Hot 100, pe primul loc. În prima săptămână, în Statele Unite, piesa a fost descărcată de peste 60 de milioane de ori.

Artistul a lansat "This Is America" în cadrul emisiunii Saturday Night Live, unde a fost atât gazdă, cât și invitat. De asemenea, se pare că urmează o colaborare și cu Chance The Rapper. În trecut, Gambino a declarat că are de gând să renunțe la muzică după ce va lansa următorul material discografic. Recent, a semnat un contract cu casa de discuri RCA Records.

Glover este un multi talent: actor, regizor, scriitor, producător, compozitor, artist, comediant și DJ, acesta este cunoscut pentru rolul din serialul Atlanta, dar și pentru piesele pe care le compune sub numele de Childish Gambino. A luat numeroase premii pentru serialele și filmele în care a jucat, având roluri în producții precum "Magic Mike XXL", "The Martian" sau "Spider-Man: Homecoming".

Trending