Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Lewis Hamilton cântă împreună cu Christina Aguilera

Pilotul de Formula 1 se pare că mai are un talent secret. Pasionat de muzică încă din copilărie, Hamilton cântă împreună cu Aguilera sub pseudonimul XNDA. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Piesa "Pipe" face parte de pe ultimul material disocografic al artistei, "Liberation". Vocea lui Lewis Hamilton se împletește armonios cu vocea Christinei Aguilera, iar "Pipe" e o melodie de stare cu versuri senzuale.

În 2015, campionul de Formula 1 declara "că se gândește serios să își dezvolte abilitățile muzicale". Acesta are un întreg studio acasă, pe care inițial îl amenajase pentru fosta lui iubită, Nicole Scherzinger. Într-un material pentru CBS, acesta a prezentat câteva fragmente din piesele la care lucra și se pare că Hamilton le-a cerut părerea unor muzicieni precum Pharrell Williams sau Kanye West.

"Muzica a fost o mare pasiune de-a mea, încă din copilărie. Am început să cânt la chitară când aveam 13 ani. Aici, pot să fiu eu, pot să fiu vulnerabil. Pot să arăt o partea din mine pe care oamenii nu o văd de obicei." a declarat Lewis Hamilton.

Invitat, în trecut, și în emisiunea lui James Corden, acesta a mai spus că atunci când se află în fața camerelor și este înconjurat de echipa lui, de sponsori și acel mediu corporate, îi este dificil să fie el însuși. Așa că alege muzica pentru a se exprima liber.

Citește mai multe despre Christina Aguilera
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Artiști nominalizați la Grammy vor cânta la Bucharest Jazz Festival 2018 - PROGRAM

Cu cinci zile de concerte live în Piața George Enescu și șapte zile de evenimente conexe la clubul festivalului de...

Închide