Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Lady Gaga i-a mulțumit mamei ei că a ajutat-o să treacă peste boală

Artista suferă de fibromialgie și de tulburări psihice. A vorbit deschis despre problemele ei și apreciază sprijinul mamei ei, care i-a fost alături întotdeauna. Mai multe detalii puteți afla din articol.

La începutul anului, Gaga a decis să își anuleze concertele din Europa și a transmis fanilor că are dureri severe, care o împiedică să mai fie pe scenă. Și în documentarul "Gaga: Five Foot Two", cântăreața vorbește despre boala ei.

Mama artistei, Cynthia Germanotta, a primit recent premiul pentru "Global Changemakers Award" la un eveniment de caritate din California. Lady Gaga a fost și ea prezentă la eveniment și a menționat că fundația ei, "Born This Way Foundation", aduce oamenii împreună "pentru a avea discuții reale, oneste și a fi mai buni". Artista crede că orice problem poate fi rezolvată dacă alegem să fim mai buni unii cu alții.

"Am avut un conflict interior multă vreme – dacă să vorbesc deschis sau nu despre tulburările mele psihice. Însă am ajuns la concluzia că doar secretele ne țin înlănțuiți în boală."

Lady Gaga i-a mulțumit și mamei ei că a ajutat-o să treacă peste probleme și a fost alături de ea:

"Îți mulțumesc mamă că nu ți-a fost frică de cele mai întunecate gânduri ale mele și îți mulțumesc pentru că ai făcut mult mai mult de atât: m-ai ținut de mână și ai condus o organizație prin care ne-am ținut cu toții de mână. Te iubesc. Ideile de suicid sunt precum o vrajă și trebuie să fim empatici unii cu ceilalți."

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE