Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lady Gaga i-a mulțumit mamei ei că a ajutat-o să treacă peste boală

Artista suferă de fibromialgie și de tulburări psihice. A vorbit deschis despre problemele ei și apreciază sprijinul mamei ei, care i-a fost alături întotdeauna. Mai multe detalii puteți afla din articol.

La începutul anului, Gaga a decis să își anuleze concertele din Europa și a transmis fanilor că are dureri severe, care o împiedică să mai fie pe scenă. Și în documentarul "Gaga: Five Foot Two", cântăreața vorbește despre boala ei.

Mama artistei, Cynthia Germanotta, a primit recent premiul pentru "Global Changemakers Award" la un eveniment de caritate din California. Lady Gaga a fost și ea prezentă la eveniment și a menționat că fundația ei, "Born This Way Foundation", aduce oamenii împreună "pentru a avea discuții reale, oneste și a fi mai buni". Artista crede că orice problem poate fi rezolvată dacă alegem să fim mai buni unii cu alții.

"Am avut un conflict interior multă vreme – dacă să vorbesc deschis sau nu despre tulburările mele psihice. Însă am ajuns la concluzia că doar secretele ne țin înlănțuiți în boală."

Lady Gaga i-a mulțumit și mamei ei că a ajutat-o să treacă peste probleme și a fost alături de ea:

"Îți mulțumesc mamă că nu ți-a fost frică de cele mai întunecate gânduri ale mele și îți mulțumesc pentru că ai făcut mult mai mult de atât: m-ai ținut de mână și ai condus o organizație prin care ne-am ținut cu toții de mână. Te iubesc. Ideile de suicid sunt precum o vrajă și trebuie să fim empatici unii cu ceilalți."

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson a dezvăluit de care dintre piesele lui este cel mai mândru

Marilyn Manson a acordat de curând un interviu pentru BBC Radio 1 în care a vorbit despre piesa lui preferată,...

Închide