Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lady Gaga joacă alături de Bradley Cooper în filmul "A Star Is Born" - TRAILER

Lady Gaga și Bradley Cooper sunt protagoniștii peliculei "A Star Is Born", ce prezintă povestea emoționantă a unei artiste debutante, care se îndrăgostește de un rocker veteran. Filmul va apărea în cinematografe toamna aceasta, primul trailer fiind recent dezvăluit.
Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

După rolul din serialul ”American Horror Story”, pentru care a primit un Glob de Aur, Lady Gaga trece la un proiect cinematografic și mai ambițios. Artista joacă rolul principal în cel mai nou film regizat de Bradley Cooper, "A Star Is Born". Pelicula prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență.

“Nu-mi cânt piesele. Nu mă simt confortabil făcând asta”, spune Ally, personajul interpretat de Lady Gaga, în trailerul filmului. ”Aproape toate persoanele care m-au ascultat mi-au spus că le place cum cânt, dar nu le place cum arăt.”

Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Ally, un rocker veteran pe nume Jackson Maine. Acesta nu este doar actor în film, ci și regizor și scenarist.

”Este un vis împlinit și o mare onoare să fac parte din acest incredibil film. Talentul lui Bradley Cooper ca regizor, actor și muzician este copleșitor. De abia aștept ca oamenii să vadă această autentică, epică și frumoasă poveste de iubire. Se numește “A Star Is Born” și sunt extaziată să vi-i prezint pe Jack și Ally”, a transmis Lady Gaga fanilor din online.

TRAILER: Lady Gaga și Bradley Cooper în "A Star Is Born"

Rolul femeii ambițioase care încearcă să-și croiască un drum în industria muzicală a fost prezentat, de-a lungul anilor, în mai multe pelicule, fiind jucat anterior de Janet Gaynor (1937), Judy Garland (1954) și Barbra Streisand (1976).

A Star Is Born” va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie. Lady Gaga este implicată și în crearea soundtrack-ului acestui film, compunând piese originale alături de Bradley Cooper și Mark Ronson.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un album foarte rar al lui Prince a apărut pe internet

Există doar șase copii pe vinil ale acestui material discografic. "The Black Album" sau "The Funk Bible" a apărut abia...

Închide