Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Khalid - de la diploma de absolvire direct în topul Billboard

Săptămâna aceasta la #JOINewArtist, vă invităm să aflați povestea lui Khalid, care la numai 20 de ani a cucerit publicul cu albumul lui de debut, "American Teen".

Lui Khalid i s-a spus adesea să nu aibă vise prea mari și să aleagă varianta mai ușoară, mai comodă. Deși a pus muzica pe primul plan întotdeauna, nu a visat că o singură postare pe Snapchat de la Kylie Jenner îl va trimite direct în Billboard Hot 100.

Khalid Donnel Robinson, pe numele lui adevărat, are doar 20 de ani, însă albumul lui de debut este de patru ori certificat cu Discul de Platină. Artistul a primit cel mai frumos cadou de absolvire a liceului de la faimoasa soră Jenner. Melodia "Location" s-a auzit într-unul dintre videoclipurile postate de Kylie pe Snapchat. Având atât de mulți urmăritori, piesele pe care aceasta le împărtășește cu fanii ei ajung să adune milioane de play-uri pe Spotify.

"Toată viața mea au fost o groază de oameni care mi-au spus ceea ce nu pot să fac. Îmi ziceau: <Nu alerga după visele tale, mulțumește-te cu ceea ce e la îndemână.>" a declarat Khaled pentru Teen Vogue.

Pe lângă Kylie Jenner, muzica lui Khalid este ascultată și de Hailey Baldwin. Un adolescent de 19 ani care abia se urca pe scenă ca să își ridice diploma a ajuns ca în câteva luni să aibă concerte în toată lumea.

Cânta încă din copilărie cu mama lui, care lucra în armată, și pe care o consideră un model în viața. Nu a luat partea muzicală în serios până nu a ajuns la liceu, unde s-a înscris la cor și a început să ia lecții de canto. Inițial și-a dorit să ajungă pe Broadway, apoi s-a îndrăgostit de poezie și își imagina că va ajunge profesor de muzică.

"Location", piesa care a devenit virală, are acum aproape 300 de milioane de vizualizări pe YouTube. Melodia a ajuns pe locul 16 în Billboard Hot 100, varianta finalizată fiind lansată oficial în vara lui 2016. Publicații importante precum Billboard sau Rolling Stone au scris despre aceasta, iar la începutul anului 2017, melodia se afla în Top 10 Billboard Hot R&B Songs.

A colaborat cu artiști precum Logic, Kendrick Lamar sau Alessia Cara, iar albumul lui de debut, "American Teen" a fost nominalizat la Grammy pentru "Best Urban Contemporary Album" (iar piesa "Location" la categoria "Best R&B Song"). În 2017, Khalid a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru "Best New Artist".

Citește mai multe despre Khalid
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga joacă alături de Bradley Cooper în filmul "A Star Is Born" - TRAILER

Lady Gaga și Bradley Cooper sunt protagoniștii peliculei "A Star Is Born", ce prezintă povestea emoționantă a unei artiste debutante,...

Închide