Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jessie Ware va concerta în România

Artista britanică tocmai a anunțat pe site-ul ei oficial că va cânta la Full Moon Live Festival, în București, pe 25 august. Mai multe detalii puteți afla din articolul de mai jos.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware

UPDATE: Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail concertează la Full Moon 2018 la Arenele Romane. Până pe 20 iulie inclusiv sunt puse în vânzare primele 300 de abonamente la pret de de 199 lei de (acces Normal) cu acces la Golden Ring.

Jessie Ware a lansat "Midnight", la mijlocul anului trecut, prima piesă de pe cel de al treilea album, "Glasshouse". Melodia a fost prezentată la BBC Radio, iar noul material discografic conține colaborări cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran. "Glasshouse" va fi lansat pe 20 octombrie. Pe lângă melodia "Midnight", au mai fost lansate două single-uri oficiale, "Alone" și "Selfish Love".

Artista a mai venit în România în 2012, alături de Jamie Woon și Mam, la Romexpo. La acel moment, Jessie Ware era cunoscută pentru hitul "Wildest Moments", care s-a auzit pe toate posturile de radio din România pentru o lungă perioadă.

Jessie Ware (28 ani) s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice.

Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii. Deși reacția publicului și a criticilor a mers într-o direcție ascendent pozitivă, așteptările lui Jessie Ware nu au ajuns atât de departe.

Full Moon Live Festival a avut prima și singura ediție în București, în 2016. Organizatorii i-au adus în România pe LP și Asaf Avidan. În deschidere au cântat Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast.

Momentan, Jessie Ware este singurul artist anunțat la festival. Vom reveni cu mai multe informații despre bilete în curând.

Trending