Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Irina Rimes este cel mai nou jurat de la Vocea României şi primul antrenor din sezonul 8 al talent show-ului

Irina Rimes este surpriza sezonului 8 al talent show-ului Vocea României, tânăra fiind anunţată drept jurat al emisiunii. Irina este şi primul antrenor confirmat pentru sezonul 8 al Vocii. Avem detalii în cadrul articolului şi o teorie despre juratul înlocuit de muziciană.
Irina Rimes

Irina Rimes

Cu câteva zile în urmă au început teaserele şi totul a pornit de la invitaţia Irinei de a participa la finala "Românii au talent". Acolo a cântat mai multe piese şi după concertul său Pavel Bartoş a luat-o de mână pe artistă, pentru a face anunţul. Ei bine, Irina Rimes va fi jurat la Vocea României.

Şi cum fiecare jurat are scaunul rotativ personalizat, al Irinei este pe bază de papion, pernă hidraulică, portativ holografic şi breton cutter. Toate aceste elemente au fost postate în social media, ca indicii pentru noul antrenor. Publicul a încercat să ghicească despre cine e vorba, dar puţini au reuşit să îşi dea seama. Irina este primul antrenor confirmat pentru Vocea şi ar putea fi şi alte schimbări în viitorul apropiat. Există teoria că Irina i-ar lua locul Loredanei în juriu, dar nu ştim nimic sigur deocamdată.

Hit maker apreciat în ultimii ani, muziciana se va întoarce cu scaunul de jurat la tonalităţi fine şi triluri speciale, lucrând apoi cu echipa sa de artişti aleşi. Irina Rimes întâmpină cu emoţii şi fericire acest nou rol al său:

Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importantă de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresări, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă.

Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi.

Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea.

Irina vine din Republica Moldova şi a devenit cunoscută după ce a participat la showul de talente "Fabrica de staruri" din ţara natală. Ajungea în finală în 2012, iar primul său single, "Visele" a catapultat-o în topurile muzicale din România. A primit şi un premiu în 2016 pentru cel mai bun debut al anului, iar Irina a compus pe parcursul anilor pentru Raluka, INNA, Alina Eremia, Andra, Nicoleta Nucă sau Antonia.

Tânăra de 26 de ani este primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală. Anul trecut a semnat un contract cu Universal Muzic Franţa, începând colaborarea prin lansarea albumului "Despre el". Muziciana a cântat în deschiderea concertului Caro Emerald din lună martie a acestui an.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Guess Who, "Timp" - AUDIO

Guess Who a lansat în prima zi calendaristică de vară un nou single, "Timp". Debutând de Ziua Copilului, melodia are...

Închide