Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Frances Bean Cobain prezintă un nou teaser

Frances Bean Cobain revine cu un nou fragment al unei piese compuse de ea, pe care a decis să o împărtășească fanilor printr-o postare pe Instagram. Aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Frances Bean Cobain
Frances Bean Cobain

Fiica de 25 de ani a lui Kurt Cobain continuă să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare. În trecut, artista mai publicase o altă melodie neterminată; astfel, au apărut zvonuri că Frances ar dori să se apuce serios de muzică. Dacă până acum a cochetat cu moda și artele vizuale, se pare că pe viitor își dorește să arate lumii piese de calitate, de care tatăl său ar fi fost mândru.

”În ce privește muzica, nu vreau să fiu rigidă și să spun că sunt muzician sau că sunt un artist vizual, pentru că simt că toate se întrepătrund și că fiecare parte a activității mele artistice are legătură cu întregul. Deci vreau oare să continui să fac muzică și să o fructific și să ajung în viitor la ceva palpabil? Absolut. Vreau, însă, oare să transmit publicului că am lansat ceva oficial? Nu, ce am publicat a fost doar o postare pe Instagram”, a specificat Frances, făcând referire la un clip de câteva secunde publicat online pe 5 aprilie, dată ce a marcat 24 de ani de la moartea lui Kurt.

Fanii de pe pagina ei de Instagram au încurajat-o să își arate talentul atunci "când va simți că este momentul potrivit". Totodată, au remarcat asemănarea cu vocea lui Amy Lee din trupa Evanscence.

În trecut, aceasta a fost întrebată ce crede că ar spune tatăl ei dacă ar alege o carieră muzicală:

”Nu am un răspuns la întrebarea asta, pentru că nu vreau să vorbesc în numele altcuiva. Eu sper că ar fi fost mândru de cine sunt ca om, chiar dacă nu i-ar fi plăcut, poate, activitatea mea artistică. Asta îmi doresc de la orice persoană din viața mea.”

Please bequest my last request for duty calls me and she says come hither

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

Trending