Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Florence Welch: “Când am realizat că pot cânta fără să beau înainte, a fost ca o revelație pentru mine”

Solista formației Florence and the Machine a vorbit deschis despre o perioadă mai întunecată din viața ei, în care consuma foarte mult alcool. Vă invităm să aflați mai multe detalii din articol.
Florence + The Machine

Florence + The Machine

Florence a recunoscut că folosea alcoolul ca un refugiu în momentele în care se întorcea din turnee și trebuia să accepte faptul că viața ei era complet diferită. De asemenea, obișnuia să consume băuturi alcoolice și înainte de a se urca pe scenă pentru a scăpa de emoții.

Artista a mai spus că aceste lucruri se petreceau în primii ani din cariera muzicală, odată cu primele albume și succesul venit pe neașteptate.

"Atunci am început cu petrecerile și băutura, ca o modalitate să mă ascund de tot. Eram beată în majoritatea timpului, extra dirty Martinis - o modalitate de a bea trei shoturi deodată. Nu m-am rezumat niciodată la singur pahar de vin." a declarat Florence pentru publicația The Guardian.

Britanica a mărturisit că pur și simplu nu voia să fie pusă față în față cu faptul că viața ei se schimbase complet și simțea că parcă ceva a luat-o din universul ei și a aruncat-o în locuri necunoscute.

"Când am realizat că pot cânta fără să beau înainte, a fost ca o revelație pentru mine. Există mult disconfort și furie, iar în momentul în care aceste două emoții se întâlnesc, te deschizi. Ești liber."

Florence and the Machine urmează să lanseze, în câteva zile, al patrulea material discografic, ce poartă numele "High As Hope". Până acum au fost lansate single-uri precum "Hunger", "Sky Full Of Song" sau "Big God", care au primit recenzii pozitive.

Albumul Florence + The Machine conține 10 piese noi, compuse și coproduse de solistă. Pe disc se regăsesc featuring-uri cu Kamasi Washington, Jamie xx, Sampha, Tobias Jesso Jr. și Kelsey Lu.

”High As Hope” va fi lansat pe 29 iunie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul oficial al trupei, iTunes, Apple Music și Spotify.

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl speră ca Adele să apară pe următorul album Foo Fighters

Dave Grohl și-a manifestat aprecierea față de Adele, mărturisind într-un interviu că s-ar bucura să o aibă ca invitat special...

Închide