Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition

FiRMA - În stil Guerrilla (AUDIO)

FiRMA a lansat "În stil Guerrilla", piesa Radio Guerrilla a anului 2018. Materialul este disponibil mai jos.

"În stil Guerrilla" este scrisă și compusă de Daniel "Rocca" Stoicea și concentrează în compoziția sa sintagma "Binele învinge", marcă a postului de radio Guerrilla. Piesa a fost votată de public, aflându-se pe locul 1 în Guerrilla Top Show.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului.

Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale. Are la activ patru albume: "La Orbire" (2003), "Exit" (2007), "Descântece Vol. 1" (2014) și "Descântece Vol. 2" (2017). Trupa pregătește un nou material discografic, "Deșteptarea primăverii", album ce va reuni toate piesele create special pentru a deveni coloana sonoră a spectacolului de teatru cu același nume, pus în scenă de regizorul Vlad Cristache. "Prietene Imaginar" este primul single de pe acest album și a fost lansat în luna aprilie a acestui an

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională ("New Sounds of Europe") și invitată la gala MTV European Music Awards în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

FiRMA înseamnă Daniel "Rocca" Stoicea (voce, chitară), Sorin Erhan (bass, chitară acustică), Adrian Coman (chitară, chitară solo), "Barbuță" Constantin Bărbășelu (tobe, percuție).

Citește mai multe despre Firma
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marius Moga pregătește o colaboare cu Shift și What's Up

Marius Moga a ieșit din zona de confort la filmările videoclipului “Mă doare la bass”. Acesta a colaborat cu Shift...

Închide