Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

FiRMA - În stil Guerrilla (AUDIO)

FiRMA a lansat "În stil Guerrilla", piesa Radio Guerrilla a anului 2018. Materialul este disponibil mai jos.

Publicat

pe

"În stil Guerrilla" este scrisă și compusă de Daniel "Rocca" Stoicea și concentrează în compoziția sa sintagma "Binele învinge", marcă a postului de radio Guerrilla. Piesa a fost votată de public, aflându-se pe locul 1 în Guerrilla Top Show.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului.

Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale. Are la activ patru albume: "La Orbire" (2003), "Exit" (2007), "Descântece Vol. 1" (2014) și "Descântece Vol. 2" (2017). Trupa pregătește un nou material discografic, "Deșteptarea primăverii", album ce va reuni toate piesele create special pentru a deveni coloana sonoră a spectacolului de teatru cu același nume, pus în scenă de regizorul Vlad Cristache. "Prietene Imaginar" este primul single de pe acest album și a fost lansat în luna aprilie a acestui an

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională ("New Sounds of Europe") și invitată la gala MTV European Music Awards în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

FiRMA înseamnă Daniel "Rocca" Stoicea (voce, chitară), Sorin Erhan (bass, chitară acustică), Adrian Coman (chitară, chitară solo), "Barbuță" Constantin Bărbășelu (tobe, percuție).

Trending