Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Dua Lipa a trebuit să își întrerupă concertul

Dua Lipa a ieșit de pe scenă cu lacrimi în ochi, spunându-le fanilor că nu mai poate continua concertul. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Sursa: Facebook

Britanica este în turneu în Statele Unite și avea un show în Denver. După doar trei piese a trebui să se oprească din cauza unor probleme cu auzul. Se pare că artista a avut o infecție, însă a sperat până în ultima clipă că va putea să susțină concertul pentru fanii americani.

"Chiar am încercat să merg până la capăt, am vrut să vă ofer un concert bun. Îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc fiindcă nu pot fizic să merg mai departe și nu este genul de show pe care să vreau să vi-l prezint.

Așa că îmi pare foarte, foarte rău, însă nu pot continua în seara asta. Mă voi întoarce. Îmi cer iertare. Vă mulțumesc din suflet." le-a spus artista fanilor înainte să coboare de pe scenă.

Ulterior, a explicat mai multe print-un mesaj pe Twitter. Se pare că Dua Lipa a fost sfătuită de medici să se oprească din cântat fiindcă ar putea să aibă probleme foarte mari cu auzul. Cântăreața i-a rugat pe fani să își păstreze biletele deoarece urmează să reprogrameze concertul.

Recent, tatăl artistei, Dukagjin Lipa, va organiza un festival de muzică, ce urmează să aibă loc în această vară, în Kosovo. Acesta și-a dorit să pună Kosovo pe hartă, din punct de vedere cultural, aducând atât artiști internaționali cunoscuți, cât și trupe albaneze. Mai mult de atât, un sfert din câștigurile obținute vor fi donate fundației SunnyHill, care susține tinerii din domeniile artistice.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE