Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Dua Lipa a trebuit să își întrerupă concertul

Dua Lipa a ieșit de pe scenă cu lacrimi în ochi, spunându-le fanilor că nu mai poate continua concertul. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Sursa: Facebook

Britanica este în turneu în Statele Unite și avea un show în Denver. După doar trei piese a trebui să se oprească din cauza unor probleme cu auzul. Se pare că artista a avut o infecție, însă a sperat până în ultima clipă că va putea să susțină concertul pentru fanii americani.

"Chiar am încercat să merg până la capăt, am vrut să vă ofer un concert bun. Îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc fiindcă nu pot fizic să merg mai departe și nu este genul de show pe care să vreau să vi-l prezint.

Așa că îmi pare foarte, foarte rău, însă nu pot continua în seara asta. Mă voi întoarce. Îmi cer iertare. Vă mulțumesc din suflet." le-a spus artista fanilor înainte să coboare de pe scenă.

Ulterior, a explicat mai multe print-un mesaj pe Twitter. Se pare că Dua Lipa a fost sfătuită de medici să se oprească din cântat fiindcă ar putea să aibă probleme foarte mari cu auzul. Cântăreața i-a rugat pe fani să își păstreze biletele deoarece urmează să reprogrameze concertul.

Recent, tatăl artistei, Dukagjin Lipa, va organiza un festival de muzică, ce urmează să aibă loc în această vară, în Kosovo. Acesta și-a dorit să pună Kosovo pe hartă, din punct de vedere cultural, aducând atât artiști internaționali cunoscuți, cât și trupe albaneze. Mai mult de atât, un sfert din câștigurile obținute vor fi donate fundației SunnyHill, care susține tinerii din domeniile artistice.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces Shine Festival 2018

A cincea ediție Shine Festival va avea loc la Arenele Romane în perioada 30 iunie - 1 iulie 2018. Găsiți...

Închide