Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Drake a lansat un dublu album, denumit "Scorpion"

Drake tocmai a lansat un nou album, "Scorpion", în care vorbește pentru prima oară despre fiul lui. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.
Drake

Drake (2016) (foto: Caitlin Cronenberg)

Încă din aprilie, Drake a publicat o fotografie în care apărea îmbrăcat cu o jachetă pe spatele căreia era scris "Scorpion". Fotografia era completată de descrierea "June 2018".

Noul material discografic conține 25 de piese și a fost lansat sub forma unui dublu album. Este al cincilea disc din cariera rapperurlui canadian. Printre colaborările de pe album îi putem menționa pe Jay-Z, Ty Dolla $ign sau Future. Totodată, unul dintre track-uri va avea și un fragment dintr-o piesă a lui Michael Jackson, care nu a fost disponibilă publicului până acum.

Până acum, acesta a lansat single-uri precum "God's Plan", "I'm Upset" sau "Nice For What". Piesa "God's Plan" a urcat imediat în topuri și a adunat pe YouTube peste 700 de milioane de vizualizări.

În piesa "Emotionless", Drake vorbește deschis, pentru prima oară, despre fiul lui:

“I wasn’t hiding my kid from the world, I was hiding the world from my kid…Breaking news in my life I don’t run to the blogs/ the only ones I want to tell are in my phone I can call/ They always ask, ‘Why let it run if it’s false’/ You know a wise man once said nothing at all.”

Tracklist album Scorpion:

A Side

 1. Survival
 2. Nonstop
 3. Elevate
 4. Emotionless
 5. God s Plan
 6. I'm Upset
 7. 8 Out Of 10
 8. Mob Ties
 9. Can't Take A Joke
 10. Sandra's Rose
 11. Talk Up (ft. Jay-z)
 12. Is There More

B Side

 1. Peak
 2. Summer Games
 3. Jaded
 4. Nice For What
 5. Finesse
 6. Ratchet Happy Birthday
 7. That's How You Feel
 8. Blue Tiny
 9. In My Feelings
 10. Don't Matter To Me (ft. Michael Jackson)
 11. After Dark (ft. Static Major & Dolla $ign)
 12. Final Fantasy
 13. March 14

Citește mai multe despre Drake
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Băieții de la Golan revin cu un concert simfonic la Arenele Romane

Golan Symphonic marchează data unui nou concert: pe 14 septembrie 2018, Arenele Romane vor găzdui evenimentul concept realizat de Golan,...

Închide