Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Die Antwoord anunţă ultimul album, "27", lansează single-ul "2 Golden Dawn 7" - AUDIO

Se pare că zvonurile despre destrămarea grupului muzical Die Antwoord au fost reale, iar duo-ul sud african a confirmat înregistrarea unui ultim album. Acesta se numeşte "27" şi este prefaţat de single-ul "2 Golden Dawn 7". Îl puteţi asculta în articol.
Coperta album Die Antwoord 27

Coperta album Die Antwoord 27 (foto: Die Antwoord)

"2 Golden Dawn 7" marchează o revenire la un sound pur de hip-hop, cu un sintetizator spaţialo-melancolic pe fundal. Un bas puternic, bun de zguduit wooferele se aude în spatele vocii angelice a lui Yolandi. Duo-ul african format din Yolandi şi Ninja a lansat până acum 4 albume de studio şi a devenit o legendă a muzicii africane şi nu numai.

Împreună cu DJ Hi-Tek au luat cu asalt topurile din SUA şi Europa, dar ne-au cucerit nu doar muzical, ci şi vizual. De la începuturile lui Marilyn Manson încoace şocul, controversa şi ineditul dus la extrem nu au mai dat naştere unor asemenea clipuri. În ultimii ani actul Die Antwoord a început să fie neschimbat, playlistul s-a uzat şi au apărut zvonuri despre destrămare.

Astfel cei doi artişti au decis că e cazul să se retragă, cât mai sunt în top. Ultimul lor disc este "27" şi va include o sumedenie de colaborări, cu prietenii strânşi de Yolandi şi Ninja de-a lungil anului. Discul va apărea online şi include 10 melodii, dar va exista şi o versiune cu 27 de piese, sub formă de vinil.

În 2017 apărea primul zvon despre ultimul disc al trupei, "The Book of Zef", dar nu s-a mai concretizat acel material. Nu avem încă dată de lansare pentru "27", dar ştim că artiştii abordaţi pentru colaborări sunt în majoritate acte necunoscute din Africa de Sud. Yolandi şi Ninja lucrează şi la un film de lung metraj "27", care va avea cele 10 piese drept coloană sonoră.

Cei doi şi-au făcut deja debutul la Hollywood, apărând în pelicula "Chappie", în roluri în proporţie de 99% inspirate de personajele lor muzicale. Ultimul album Die Antwoord a fost "Mount Ninji and Da Nice Time Kid", care sosea în 2016.

Artiştii au cântat la Electric Castle în 2014 şi la festivalul Delahoya în 2016.

Citește mai multe despre Die Antwoord
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concertelor de la El Carrusel, Maluma cântă de la ora 21

Consultă programul concertelor de la El Carrusel, festivalul care va avea loc la Romexpo în acest week-end. Capetele de afiș,...

Închide