Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Demi Lovato își amână concertul din Londra

Demi Lovato și-a amânat concertul de pe O2 Arena din Londra din cauza unor probleme la corzile vocale. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Demi Lovato
Demi Lovato │ FOTO: www.facebook.com

Artista și-a anunțat fanii cu puțin timp înainte de concert că este "foarte, foarte bolnavă". Show-ul a fost mutat pe 25 iunie. Demi Lovato are corzile vocale inflamate, transmițând printr-un mesaj pe Twitter că dacă va urca pe scenă, situația e posibil să se agraveze și să trebuiască să își anuleze întregul turneu.

"Îmi pare atât de rău să îmi dezămăgesc fanii din Londra, care au călătorit până aici timp de ore întregi, cu avionul sau cu mașina, și îmi cer scuze față de cei care și-au cumpărat bilete de ziua lor, de sărăbători sau altă ocazie specială." a declarat Demi Lovato <cu lacrimi în ochi>.

Recent, Demi Lovato a colaborat cu Christina Aguilera la piesa "Fall In Line", cele două interpretând piesa live și în cadrul premiilor Billboard 2018. Despre colaborarea cu Lovato, Aguilera a declarat că este extrem de mândră, numind-o pe Demi "unul dintre idolii mei".

“Am trecut prin câteva nume de femei. Aveam nevoie de o solistă cu voce puternică, iar ea a reușit să ducă piesa la următorul nivel. Aproape am plâns când am auzit-o prima oară cântând piesa.”

Trending