Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Urmărește debutul pe TV al lui Mike Shinoda ca artist solo - VIDEO

Mike Shinoda a susținut primul live la TV ca artist solo. Debutul său a avut loc în cadrul popularei emisiuni ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, piesa interpretată fiind ”Crossing a Line”.
Mike Shinoda, live@Jimmy Fallon

Mike Shinoda, [email protected] Fallon

Săptămâna trecută, Mike Shinoda lansa primul său LP solo - "Post Traumatic", un material prin intermediul căruia artistul încerca să-și exorcizeze demonii și să depășească, prin artă, momentul dureros al pierderii prietenului său, Chester Bennington. Hotărât să ducă acest proiect până la capăt, Mike se află în prezent într-o perioadă de promovare a discului, în acest context având loc și debutul său TV ca artist solo.

Invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, artistul a interpretat piesa ”Crossing a Line”, primul single extras de pe un album născut din dorința de crea ceva, indiferent de rezultat.

”La început, nu mi-a păsat ce făceam, atâta timp cât făceam ceva. Uneori era doar pentru a mă menține ocupat, dar ulterior s-a transformat în ceva serios, ce avea legătură cu lucrurile prin care treceam, și așa au apărut primele 3 piese pe care le-am lansat”, detalia Mike Shinoda într-un interviu pentru Vulture.

VIDEO: Mike Shinoda - ”Crossing a Line”, live la Jimmy Fallon

La aproape un an de la moartea lui Chester Bennington, viitorul trupei Linkin Park rămâne incert. Mike Shinoda a vorbit despre acest subiect cu prilejul fiecărui interviu sau discuții cu fanii, fără a putea oferi un răspuns definitiv.

Aflat la Inside the Studio, o emisiune a iHeart Radio, Mike a fost din nou întrebat ce se va întâmpla cu Linkin Park. Nici de această dată nu a putut trage, însă, o concluzie.

”Nu știu. Asta e întrebarea de un milion de dolari, nu-i așa? Dar, din păcate, așa cum am mai spus și înainte, nu există un răspuns până în acest moment. Ar fi extraordinar dacă aș ști care este răspunsul. Ar fi totul foarte ușor.”

Mike a dat apoi drept exemplu cooptarea lui Brian Johnson în AC/DC, după moartea lui Bon Scott, din 1980.

Mi-aș dori să ne aflăm într-o situație de genul Brian Johnson/Bon Scott, în care tipul, cel mai bun prieten al nostru, care a cântat în trupă și a murit, să spună înainte de a muri: <<Ăsta e omul vostru>>”

Citește mai multe despre Mike Shinoda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Will Ferrell va juca într-un film de comedie despre Eurovision

Will Ferrell, actorul de comedie din populara serie ”Anchorman”, va juca într-un film despre Eurovision Song Contest. Pelicula va fi...

Închide