Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Dave Grohl speră ca Adele să apară pe următorul album Foo Fighters

Dave Grohl și-a manifestat aprecierea față de Adele, mărturisind într-un interviu că s-ar bucura să o aibă ca invitat special pe următorul album Foo Fighters. Muzicianul a dezvăluit, de asemenea, că fiica sa este un mare fan al artistei britanice.
Dave Grohl & Adele

Dave Grohl & Adele (foto: Larry Busacca/WireImage)

Înaintea apariției albumului ”Concrete and Gold”, în presa britanică circulau zvonuri conform cărora Adele ar apărea pe noul disc Foo Fighters. Acest lucru, evident, nu s-a întâmplat, însă odată ideea apărută în media, oamenii au devenit interesați de această ipoteză. Așa încât, Dave Grohl a fost întrebat de curând ce părere are despre o viitoare colaborare cu artista britanică.

”Din păcate nu a fost adevărat (referire la zvonul privind apariția lui Adele pe ”Concrete and Gold”), dar poate pe următorul (album)”, a declarat Dave Grohl într-un interviu acordat tabloidului The Sun.

Solistul Foo Fighters a mărturisit, de asemenea, că fiica sa de 12 ani, Violet, a învățat să cânte ascultând-o pe Adele.

”Violet obișnuia să asculte albumele lui Adele și să o imite, și așa a învățat să cânte. Acasă avem instrumente peste tot, dar vocea ei - s-a născut cu ea. Toată lumea o iubește pe Adele.”

Declarația lui Dave Grohl nu face decât să completeze un lucru pe care unii îl intuiau deja. Muzicianul a cântat de curând alături de fiica sa, Violet, piesa aleasă fiind "When We Were Young", de pe ultimul album al lui Adele. Așadar, Violet este, fără îndoială, un fan Adele.

Duetul celor doi a avut loc în cadrul unui concert caritabil susținut în sprijinul Spitalului pentru Copii UCSF Benioff. Momentul a făcut ”înconjurul” internetului, știrea fiind preluată de toate marile publicații, de la Rolling Stone Magazine la NME și Blabbermouth. Duetul a fost captat de către cei din public, înregistrarea din articol fiind una dintre cele mai reușite.

VIDEO: Dave Grohl și Violet - "When We Were Young" (cover Adele)

Simpatia pentru Adele este, se pare, un trend în rândul fetelor din familii de rockeri. Nu doar Violet Grohl are piese de la Adele în repertoriu, ci și Cali, fiica lui James Hetfield. În 2015, aceasta a urcat pe scenă alături de solistul Metallica pentru a interpreta împreună piesa "Crazy For You".

Citește mai multe despre AdeleDave GrohlFoo Fighters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vinnie Paul, toboşarul Pantera a încetat din viaţă la 54 de ani

Thrash metal-ul a pierdut un mare nume în weekendul trecut, atunci când a încetat din viaţă Vinnie Paul, toboşarul Pantera....

Închide