Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Darth Vader strânge bani pentru o nouă Stea a Morții cântând la bas pe străzi - VIDEO

Până și forța lui Darth Vader devine neputincioasă în fața unei economii precare. Rămas fără fonduri, îndrăgitul personaj negativ din seria Star Wars încearcă să strângă bani pentru a construi o nouă Stea a Morții cântând la bas pe străzile din Melbourne. Identitatea reală a lui ”Vader” este necunoscută, însă forța este fără îndoială cu el, ”Killing in the Name” de la Rage Against the Machine sunând excelent în interpretarea sa.

Publicat

pe

Darth Vader cântând la bas
Darth Vader cântând la bas

Cunoscut publicului și sub pseudonimele Imperial Bass Player sau Funky Bunny, Darth Vader este unul dintre cei mai populari artiști anonimi din Melbourne. Recitalurile sale stradale fac atât deliciul fanilor Star Wars, cât și al iubitorilor de rock și metal.

În încercarea sa de a strânge bani pentru o nouă Stea a Morții, Vader a reușit de curând să fie protagonistul unui clip viral pe Facebook. Folosind, cel mai probabil, forța, artistul a abordat exemplar la bas cunoscuta piesă Rage Against the Machine, ”Killing in the Name”. Unul dintre spectatori a avut inspirația de a filma momentul, astfel Darth Vader devenind cunoscut în online și pentru dexteritatea sa în mânuirea basului.

Clipul cu Vader cântând piesa de la Rage Against the Machine a strâns pe Facebook peste 7 milioane de vizualizări în doar o săptămână, dovadă clară a faptului că forța este puternică în mâinile lui. :)

VIDEO: Darth Vader cântând ”Killing in the Name”

Funky Bunny colindă străzile din Melbourne de luni de zile, fiind surprins în clipuri de trecători de un an și jumătate încoace. Într-un alt video, publicat pe YouTube în decembrie 2017, The Imperial Bass Player poate fi observat interpretând un mix de  “Back in Black” de la AC/DC, “Black Dog” de la Led Zeppelin, ”Eye of the Tiger”, de la Survivor, și, desigur, nu putea lipsi nici piesa tematică a lui Darth Vader din Star Wars, “Imperial March”.

Identitatea artistului costumat în Darth Vader rămâne necunoscută, în vreme ce baza sa de fani crește de la o zi la alta. Cum ar suna, oare, un album de debut cu muzica originală a lui Vader? Ar fi, credem noi, o curiozitatea demnă de exploatat de către o casă de discuri.

Trending