Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Corey Taylor vorbeşte despre versurile scrise pentru noul album Slipknot: "cele mai personale de până acum"

Cu un album Stone Sour lansat anul trecut, Corey Taylor e imposibil de oprit. Se află în turneu cu trupa acum, dar continuă lucrul la viitorul album Slipknot şi a oferit recent detalii despre versurile scrise pentru noul LP. Solistul a discutat recent cu Full Metal Jackie şi a oferit detalii despre abordarea versificaţiei noi.
Corey Taylor portret decembrie 2017

Corey Taylor portret decembrie 2017

Full Metal Jackie a realizat un interviu de 15 minute cu artistul, în cadrul căruia am aflat detalii despre noul disc. Corey Taylor consideră noile versuri drept cele mai personale scrise până acum. Solistul s-a despărţit de soţia sa cu puţin peste un an în urmă, urmând apoi o relaţie nouă care a fost acoperită excesiv de presă.

Toate acestea au generat angoasă, depresie şi furie, revărsate în versuri. Muzicianul descrie astfel perioada:

Au fost câţiva ani grei pentru mine personal. Aşa că am încercat să exteriorizez unele lucruri, personal, pentru mine, ceea ce este excelent. Am reuşit să iau depresia cu care mă luptam şi să creez o formulă a modului în care să o descriu.

Unele dintre versuri sunt pentru mine cele mai bune pe care le-am scris vreodată. E probabil cel mai mult din mine oferit până acum.

Taylor a prezentat colegilor din Slipknot versurile sale, iar reacţia a fost excelentă. Clown, care începuse lucrul la album primul s-a declarat foarte încântat şi e gata să se ocupe şi de aspectul vizual al viitorului material, fiind cunoscut şi drept cineast talentat. Corey a ascultat instrumentalele compuse până acum şi se declară împlinit şi mulţumit de ceea ce au compus cei de la Slipknot.

Deocamdată ştim că noul material ar urma să vină în 2019, la 5 ani după ".5: The Gray Chapter". Acel LP a fost marcat de moartea basistului Paul Gray şi de plecarea toboşarului Joey Jordison.

Cealaltă formaţie a lui Corey, Stone Sour a lansat în 2017 albumul "Hydrograd", bine primit de public şi critici. A primit multe single-uri, cu influenţe orientale, glam rock, heavy metal, balade cu influenţe country şi videoclipuri în care Corey s-a dezlănţuit. L-am văzut schimbând zeci de ţinute, făcând striptease şi parodiind clipuri glam din anii '80.

Tot acest show va fi adus la Bucureşti pe 26 iunie, în cadrul concertului Stone Sour de la Arenele Romane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica reduce anxietatea și durerea provocate de intervențiile chirurgicale, arată un studiu

Potrivit British Journal of Surgery, muzica atenuează durerea și anxietatea simțițe înainte, după, sau chiar în timpul intervențiilor chirurgicale. Studiul...

Închide