Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Corey Taylor anunţă un viitor album Slipknot la fel de dur ca "Iowa"

Unul dintre cele mai iubite albume ale trupei Slipknot este cu siguranţă "Iowa", iar Corey Taylor le-a dat o veste bună fanilor, promiţând o revenire la acel nivel de muzică heavy. Muzicianul a acordat un interviu celor de la Kerrang, în care a vorbit despre viitorul disc.
Corey Taylor concert Londra 2017

Corey Taylor concert Londra 2017 (foto: Corey Taylor)

Deja ştiam că acest nou LP Slipknot va include versuri foarte personale pentru Corey. Clown şi compania lucrează la instrumental de ceva vreme, iar în curând va veni momentul să intre cu toţii în studio pentru a finaliza piesele. Solistul Stone Sour şi Slipknot afirmă în interviul cu Kerrang că materialul este în faza demo în acest moment, dar planurile 'Knot sunt cât se poate de serioase.

16 melodii au fost scrise până acum şi au fost numite "periculoase" de către artist. Acesta s-a declarat fanul albumului ".5 [The Gray Chapter", dar a subliniat că noul material îl va depăşi total pe cel din 2014. Comparaţiile cu "Iowa" nu au lipsit, acela fiind considerat unanim de fani şi critici drept cea mai importantă creaţie a formaţiei americane.

Este poate cel mai controversat, întunecat şi dur album care a ajuns la vânzări platinum în doar o lună după lansare. Ca să faceţi o idee despre cât de întunecat era totul, circulă o legendă urbană conform căreia piesa "Iowa" a fost înregistrată de Corey Taylor gol puşcă în studioul muzical şi tăindu-se pe corp. Corey nu a negat niciodată aceste poveşti, ba chiar le-a confirmat parţial în interviuri.

Era o perioadă când membrii trupei erau sub influenţa dependenţei de alcool şi narcotice, dar au ieşit din acel abis cu o capodoperă. La 17 ani distanţă de acel moment, Slipknot s-a maturizat, dar nu şi-a pierdut din "dintele" contra lumii. Corey are în special ceva de împărţit cu presa şi cei care au comentat pe seama vieţii sale personale, dar şi a despărţirii de soţie şi a noii sale iubite.

Revenind la noul album, ar fi atât de heavy încât solistul Slipknot este oarecum speriat de efortul pe care îl va implica reprezentaţia live pentru noile piese dure. 2019 ne va aduce aniversarea de 20 de ani de la primul album al trupei şi aparent şi un nou disc Slipknot. Între timp fanii lui Corey Taylor îl pot auzi cântând cu Stone Sour la Bucureşti pe 26 iunie, promovând albumul "Hydrograd".

O versiune a sa deluxe vine în august, cu câteva piese noi, precum "Burn One Turn One".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney face senzaţie la Carpool Karaoke, într-un tur memorabil de Liverpool

James Corden a intervievat o sumedenie de vedete din lumea muzicii şi filmului, în cadrul showului Carpool Karaoke, dar puţine...

Închide