Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Cleopatra Stratan, Edward Sanda și "Leapșa muzicală"

Îndrăgita artistă moldoveancă și Edward Sanda au lansat Cleopatra Stratan vs. Edward Sanda - "Leapșa muzicală", un videoclip în care își cântă reciproc piesele.

Video-ul face parte din seria #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale prin care artiștii Famous Production ne arată cum este viața la studio. Cleopatra Stratan cântă piesa lui Edward Sanda, "Nicio zi fără tine", piesă compusă de Randi, iar Edward cântă piesa Cleopatrei, "Te las cu inima". Piesa Cleopatrei este compusă de un producător din echipa Famous Production, Șandri Biro, cel care a compus hituri precum "Ce are ea" (Delia) sau "Doar pe a ta" (Edward Sanda feat. Ioana Ignat).

Cei doi artiști se înțeleg foarte bine și se gândesc să lanseze o piesă împreuă.

Cleopatra: "Îmi face plăcere să colaborez cu cei de la studioul Famous Production, ne înțelegem foarte bine și ei sunt cei care au compus piesa cu care am revenit, Te las cu inima. Pe viitor vom mai colabora și cine știe, poate chiar voi lansa o piesă cu Edward Sanda."

Edward: "Cleopatra l-a părăsit pe Ghiță pentru mine, haha! Lăsând gluma la o parte, mă bucur că am colaborat pentru această leapșă muzicală și ne gândim chiar să lansăm o piesă împreună. Fiți cu ochii pe noi, pentru că pregătim o mulțime de materiale video pentru vara asta."

Citește mai multe despre Cleopatra StratanEdward Sanda
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice in Chains lansează albumul "Rainier Fog". Ascultă "So Far Under" - AUDIO

Alice in Chains va lansa vara aceasta cel de-al 6-lea album de studio. Discul se numește "Rainier Fog" și va...

Închide