Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Cleopatra Stratan, Edward Sanda și "Leapșa muzicală"

Îndrăgita artistă moldoveancă și Edward Sanda au lansat Cleopatra Stratan vs. Edward Sanda - "Leapșa muzicală", un videoclip în care își cântă reciproc piesele.

Video-ul face parte din seria #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale prin care artiștii Famous Production ne arată cum este viața la studio. Cleopatra Stratan cântă piesa lui Edward Sanda, "Nicio zi fără tine", piesă compusă de Randi, iar Edward cântă piesa Cleopatrei, "Te las cu inima". Piesa Cleopatrei este compusă de un producător din echipa Famous Production, Șandri Biro, cel care a compus hituri precum "Ce are ea" (Delia) sau "Doar pe a ta" (Edward Sanda feat. Ioana Ignat).

Cei doi artiști se înțeleg foarte bine și se gândesc să lanseze o piesă împreuă.

Cleopatra: "Îmi face plăcere să colaborez cu cei de la studioul Famous Production, ne înțelegem foarte bine și ei sunt cei care au compus piesa cu care am revenit, Te las cu inima. Pe viitor vom mai colabora și cine știe, poate chiar voi lansa o piesă cu Edward Sanda."

Edward: "Cleopatra l-a părăsit pe Ghiță pentru mine, haha! Lăsând gluma la o parte, mă bucur că am colaborat pentru această leapșă muzicală și ne gândim chiar să lansăm o piesă împreună. Fiți cu ochii pe noi, pentru că pregătim o mulțime de materiale video pentru vara asta."

Citește mai multe despre Cleopatra StratanEdward Sanda
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE