Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Boney M va susține un concert aniversar la București - PREȚURI BILETE

BONEY M, alături de Liz Mitchell, solista din formula originală a grupului, aniversează 40 de ani de carieră pe scena Sălii Palatului printr-un spectacol cu trupă completă. Concertul va avea loc toamna aceasta, pe 28 octombrie, invitatul de marcă al evenimentului fiind Ottawan, cunoscut pentru piese ca "D.I.S.C.O.", "Hands Up (Give Me Your Heart)" și ”Crazy music”.

Publicat

pe

Boney M feat Liz Mitchell
Boney M feat Liz Mitchell

La 40 de ani de la momentul lansării, la 40 de ani de când continuă să se audă în boxe, în forma originală sau remixată, hiturile ”By the rivers of Babylon” și ”Rasputin” vor răsuna live pe scena Sălii Palatului din București. Va fi un show aniversar de două ore, ce va cuprinde în setlist cele mai iubite piese ale trupei.

Când spui Boney M, nu vorbești de nostalgie sau doar de anii ‘70 ori ‘80. Muzica lor se propaga peste generații, iar hiturile lor continuă să fie recunoscute și cântate de oamenii de toate vârstele, de pe întreg mapamondul. Grupul a vândut peste 150 de milioane de discuri şi s-a bucurat de succes la nivel mondial.

În 1978, Boney M a fost prima trupă din Occident care a concertat în Uniunea Sovietică, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordându-le personal permisiunea. Tot staff-ul trupei a fost transportat cu patru avioane militare la Moscova, unde au avut loc zece concerte.

Rivers Of Babylon“ a fost cea mai de succes piesă a trupei. La nivel mondial s-au vândut peste 4 milioane de single-uri. În 1979, când Papa Ioan Paul al II-lea a aterizat cu elicopterul în Irlanda, un milion de oameni au început să cânte piesa “Rivers of Babylon“, Farian susținând că, atunci, i s-a făcut pielea de găină.

La 40 de ani distanță, trupa (în formula sa făra fondator, dar cu Liz Mitchell) călătorește și urcă pe scenă, bucurând live sute de mii de oameni. Întrebată care este secretul prin care muzica Boney M a rezistat probei timpului și schimbării enorme din industria muzicală, Liz Mitchell spune:

“Cred că, din fericire, am evoluat odată cu timpurile și asta se datorează și tinerilor DJ. Ei sunt cei care pun muzica noastră în cluburi chiar și azi, cu remixuri și în original, în toate modurile în care se poate, astfel încât am trecut timpul. Asta ne-a ținut puternici. Întotdeauna au existat modificări în muzică, dar acestea s-au influențat mereu reciproc și asta contează.”

Boney M a însemnat: Liz Mitchell, Maizie Williams, Marcia Barrett și Bobby Farrell. Trupa a lansat 8 albume, între 1976 și 1985, printre cele mai iubite piese ale trupei numărându-se: “Rivers of Babylon“, ”Rasputin”, “Brown Girl in the Ring”, “El Lute”, “Gotta Go Home”, “I’m Born Again”, “Bahama Mama”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday”, “Daddy Cool” şi “Painterman”.

În actuala componență, Boney M cu Liz Mitchell vin pe 28 octombrie la București, urmând să concerteze pe scena Sălii Palatului. În deschidere va cânta Ottawan, celebru în toată lumea cu piese ca "D.I.S.C.O." și "Hands Up (Give Me Your Heart)".

Prețuri bilete la concertul Boney M:

În perioada 6 - 17 iunie, biletele se vând la promoție, cu 25% reducere (mai puțin la categoria de 30 de lei):

  • Categoria 1 - 200 lei (promotie 25% reducere - 150 lei)
  • Categoria 2 - 150 lei (promotie 25% reducere - 112,5 lei)
  • Categoria 3 - 120 lei (promotie 25% reducere - 75 lei)
  • Categoria 4 - 90 lei (promotie 25% reducere - 60 lei)
  • Categoria 5 - 50 lei (promotie 25% reducere - 37.5 lei)
  • Categoria 6 – 30 lei
Comentează

Trending