Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Băieții de la Golan revin cu un concert simfonic la Arenele Romane

Golan Symphonic marchează data unui nou concert: pe 14 septembrie 2018, Arenele Romane vor găzdui evenimentul concept realizat de Golan, alături de invitații săi speciali și de o orchestră armonizată pe acorduri electronice. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Golan
Golan │ FOTO: PR

După ce anul trecut, trupa a fost susținută de peste 60 de muzicieni pe scenă și de un public de 5.000 de oameni într-un concert sold-out, Golan Symphonic ajunge în această toamnă la a treia ediție, consecutiv, adaugând un nou capitol în istoria unor live-uri ce merg dincolo de experiența unui simplu concert.

Un nou line-up, un set divers și upgrade-uri care abia așteaptă să fie descoperite vor contribui la o experiență care încearcă de fiecare dată să își depășească limitele.
Această a treia ediție marchează și o pauză pentru evenimentele în acest format, astfel încât după concertul din această toamnă, Golan Symphonic va fi retras în culise pentru a lăsa loc noilor proiecte gândite de membrii trupei. De altfel, cel mai recent dintre ele este Rocket Love, single-ul proaspăt lansat alături de noul proiect Island Chain. Cu un videoclip filmat în Brazilia și regizat de germanul Sander Houtkruijer, melodia dă tonul pentru următorul material discografic semnat Golan.

Primii invitați anunțați sunt belgienii de la Stavroz live, iar muzicienii urmează să anunțe și alte suprize în curând. În cadrul concertului din 2017, Golan a avut următorii invitați: J.Bernardt (BE), ViLLAGE (RO), Fhin (FR)sau ARME (RO), reușind să pună la punct un spectacol audio-vizual desăvârșit.

Pentru concertul Golan Symphonic de la Arenele Romane, primele 1.000 de bilete vor fi disponibile la prețul de 35 lei până la data de 19 iulie, urmând ca între 19 iulie și 14 August să poată fi achiziționate la prețul de 49 lei. Mai multe detalii despre prețul biletelor puteți afla de aici.

Băieții au fost implicați recent și în proiectul Sound Travels, care i-a reunit cu Miss Platnum, pentru patru zile, la Red Bull Music Studios din Berlin. Aceștia au avut o colaborare inedită, urmată de un mini turneu în București, Iași și Cluj Napoca.

Trupa Golan a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Aceștia au show-uri spectaculoase unde îmbină instrumentele live, cu sampling și DJ-ing, având un sound aparte, visător, dar antrenant în același timp. Golan înseamnă Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Ernesto Esneldo.

L-au cunoscut pe managerul lor prin intermediul celor de la Moonlight Breakfast, o altă trupă extrem de apreciată în afara țării. Trupa Golan a cântat în deschidere lui Roisin Murphy, unde au fost văzuți de cei de la Parov Stelar, care le-au propus ulterior să îi însoțească în turneul european. Mihai Ristea a recunoscut că au fost pur și simplu la locul potrivit la momentul potrivit. Deși începuseră proiectul mai mult în joacă, propunerea a venit ca un imbold să ia lucrurile în serios și în același o confirmare a muncii lor. Cele mai frumoase momente din cele 10 orașe din 7 țări vizitate se regăsesc în videoclipul piesei "Samba".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 14 septembrie 2018

Golan Symphonic 3.0

Loc
Arenele Romane

Trending