Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Ascultă piesa lui Troye Sivan cu Ariana Grande, "Dance to This" - AUDIO

Ariana Grande îşi uneşte trilurile cu vocea suavă a lui Troye Sivan, pe colaborarea "Dance to This". Rareori auzim o piesă care este simultan dansabilă, romantică, ritmată şi melancolică. Vă invităm să o ascultaţi în cadrul articolului.

Cu un beat tropical, punctat de acorduri de chitară, piesa începe cu Troye cântând blând despre complicaţiile din relaţii. Ariana intervine pe strofa a doua, cu o declaraţie de dragoste, o invitaţie la mângâieri şi dans. Muzicienii cântă despre înlănţuirea trupurilor sub luminile bucătăriei, fără inhibiţii şi dansul spontan pe orice melodie simt îndrăgostiţii.

Basul melodiei duce cu gândul la un R&B super ritmat, iar clapele ne transportă într-o zonă insulară. Întreg Internetul încă încearcă să îşi revină după vestea că Ariana Grande s-a logodit cu Pete Davidson. Actorul din distribuţia Saturday Night Live a confirmat recent logodna sa cu artista. Cei doi sunt cunoscuţi drept celebrităţile cele mai pasionate de Harry Potter, unul dintre cele mai mari puncte pe care le au în comun. Au şi tatuaje cu simboluri din Harry Potter pe degete.

Revenind la noua piesă, "Dance to This" provine de pe viitorul album al lui Troye Sivan, "Bloom". LP-ul debutează pe 31 august, iar artistul a început teasing-ul prin lansări de single-uri precum "My My My!", "The Good Side" şi "Bloom". Sivan va pleca într-un turneu în Statele Unite în intervalul septembrie-noiembrie.

Ariana Grande pregăteşte o serie de colaborări cu Nicki Minaj, printre care şi piesa "Bed" sau "The Light is Coming". Tânăra va lansa în acest an materialul discografic cu numărul 4, "Sweetener". Va sosi tot în august. În această lună am aflat că Ariana suferă de stres post traumatic după atacurile teroriste de la concertul său din Manchester, în 2017.

A oferit un tribut victimelor prin piesa "No Tears Left to Cry", îndemnându-şi fanii să înveţe din nou să zâmbească printre lacrimi şi să trăiască.

Troye Sivan Mellet este un muzician sud african, cunoscut şi ca personalitate YouTube şi ca actor. S-a remarcat de altfel prin compoziţiile postate pe YouTube şi prin participările la emisiunile de talente din Australia. În 2014 lansa albumul de debut, "TRXYE", care ajungea pe locul 5 în US Billboard 200. Pe marele ecran, muzicianul a apărut în filmul "X-Men Origins: Wolverine" din 2009.

Citește mai multe despre Ariana GrandeTroye Sivan
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga i-a mulțumit mamei ei că a ajutat-o să treacă peste boală

Artista suferă de fibromialgie și de tulburări psihice. A vorbit deschis despre problemele ei și apreciază sprijinul mamei ei, care...

Închide