Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă piesa lui Troye Sivan cu Ariana Grande, "Dance to This" - AUDIO

Ariana Grande îşi uneşte trilurile cu vocea suavă a lui Troye Sivan, pe colaborarea "Dance to This". Rareori auzim o piesă care este simultan dansabilă, romantică, ritmată şi melancolică. Vă invităm să o ascultaţi în cadrul articolului.

Publicat

pe

Cu un beat tropical, punctat de acorduri de chitară, piesa începe cu Troye cântând blând despre complicaţiile din relaţii. Ariana intervine pe strofa a doua, cu o declaraţie de dragoste, o invitaţie la mângâieri şi dans. Muzicienii cântă despre înlănţuirea trupurilor sub luminile bucătăriei, fără inhibiţii şi dansul spontan pe orice melodie simt îndrăgostiţii.

Basul melodiei duce cu gândul la un R&B super ritmat, iar clapele ne transportă într-o zonă insulară. Întreg Internetul încă încearcă să îşi revină după vestea că Ariana Grande s-a logodit cu Pete Davidson. Actorul din distribuţia Saturday Night Live a confirmat recent logodna sa cu artista. Cei doi sunt cunoscuţi drept celebrităţile cele mai pasionate de Harry Potter, unul dintre cele mai mari puncte pe care le au în comun. Au şi tatuaje cu simboluri din Harry Potter pe degete.

Revenind la noua piesă, "Dance to This" provine de pe viitorul album al lui Troye Sivan, "Bloom". LP-ul debutează pe 31 august, iar artistul a început teasing-ul prin lansări de single-uri precum "My My My!", "The Good Side" şi "Bloom". Sivan va pleca într-un turneu în Statele Unite în intervalul septembrie-noiembrie.

Ariana Grande pregăteşte o serie de colaborări cu Nicki Minaj, printre care şi piesa "Bed" sau "The Light is Coming". Tânăra va lansa în acest an materialul discografic cu numărul 4, "Sweetener". Va sosi tot în august. În această lună am aflat că Ariana suferă de stres post traumatic după atacurile teroriste de la concertul său din Manchester, în 2017.

A oferit un tribut victimelor prin piesa "No Tears Left to Cry", îndemnându-şi fanii să înveţe din nou să zâmbească printre lacrimi şi să trăiască.

Troye Sivan Mellet este un muzician sud african, cunoscut şi ca personalitate YouTube şi ca actor. S-a remarcat de altfel prin compoziţiile postate pe YouTube şi prin participările la emisiunile de talente din Australia. În 2014 lansa albumul de debut, "TRXYE", care ajungea pe locul 5 în US Billboard 200. Pe marele ecran, muzicianul a apărut în filmul "X-Men Origins: Wolverine" din 2009.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ariana Grande şi Kelly Clarkson au lansat o piesă de Crăciun: "Santa, Can't You Hear Me"

Sezonul de Crăciun din 2021 a început mai devreme ca oricând, odată cu lansarea primei melodii de sezon. Colegele de juriu de la The Voice, Kelly Clarkson şi Arian Grande au lansat piesa în colaborare "Santa, Can't You Hear Me". Melodia se află pe noul album al lui Kelly Clarkson, unul cu tematică de sărbători.

Publicat

pe

Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021
Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021 │ FOTO: NBC

Pe 15 octombrie Kelly Clarkson a lansat un nou album de Crăciun, "When Christmas Comes Around", care include o colaborare cu Ariana Grande. Cele două îşi măsoară puterea vocilor pe "Santa Can't You Hear Me", care include zurgalăi, vocalize şi armonizări plăcute de voci. Kelly Clarkson nu e străină de coveruri care fac senzaţie, artista cântând o versiune senzaţională a piesei "Enjoy the Silence" de la Depeche Mode în cadrul emisiunii sale, "The Kelly Clarkson Show".

A fost cântată în cadrul segmentului Kellyoke şi respectă mesajul şi sound-ul piesei originale. Alte coveruri care s-au mai auzit în acea emisiune sunt "Drivers License" de la Olivia Rodrigo, "Boom Clap" de la Charli XCX, "Mad World" de la Tears for Fears şi "Times Like These" de la Foo Fighters. Kelly Clarkson a mai lansat un single de pe noul album de Crăciun şi în septembrie, unul cu mesaj ciudat: "Christmas Isn't Canceled (Just You)". Face aluzie la foştii săi iubiţi şi la fenomenul de "cancel culture". Artista de 39 de ani are şi o colaborare cu Chris Stapleton pe albumul nou de Crăciun. Acesta este LP-ul cu numărul 9 din cariera sa şi include 12 track-uri, plus 3 bonusuri.

Kelly s-a inspirat din experienţele sale din ultimii 2 ani şi a inclus atât coveruri după colinde, cât şi piese originale. Muziciana nu e la primul album de Crăciun, lansând şi "Wrapped in Red" în 2013. În 2019 a lansat un remake al piesei "Baby, it's Cold Outside", alături de John Legend.

Ariana Grande a anunţat la începutul lunii octombrie că va dona 5 milioane de dolari sub formă de terapie gratuită cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mentale. Ariana vine după un an de succes, lansând în 2020 albumul "Positions". A devenit şi jurat The Voice, a colaborat cu Demi Lovato şi a apărut pe un remix al hitului lui The Weeknd, "Save Your Tears".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending