Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă piesa lui Troye Sivan cu Ariana Grande, "Dance to This" - AUDIO

Ariana Grande îşi uneşte trilurile cu vocea suavă a lui Troye Sivan, pe colaborarea "Dance to This". Rareori auzim o piesă care este simultan dansabilă, romantică, ritmată şi melancolică. Vă invităm să o ascultaţi în cadrul articolului.

Publicat

pe

Cu un beat tropical, punctat de acorduri de chitară, piesa începe cu Troye cântând blând despre complicaţiile din relaţii. Ariana intervine pe strofa a doua, cu o declaraţie de dragoste, o invitaţie la mângâieri şi dans. Muzicienii cântă despre înlănţuirea trupurilor sub luminile bucătăriei, fără inhibiţii şi dansul spontan pe orice melodie simt îndrăgostiţii.

Basul melodiei duce cu gândul la un R&B super ritmat, iar clapele ne transportă într-o zonă insulară. Întreg Internetul încă încearcă să îşi revină după vestea că Ariana Grande s-a logodit cu Pete Davidson. Actorul din distribuţia Saturday Night Live a confirmat recent logodna sa cu artista. Cei doi sunt cunoscuţi drept celebrităţile cele mai pasionate de Harry Potter, unul dintre cele mai mari puncte pe care le au în comun. Au şi tatuaje cu simboluri din Harry Potter pe degete.

Revenind la noua piesă, "Dance to This" provine de pe viitorul album al lui Troye Sivan, "Bloom". LP-ul debutează pe 31 august, iar artistul a început teasing-ul prin lansări de single-uri precum "My My My!", "The Good Side" şi "Bloom". Sivan va pleca într-un turneu în Statele Unite în intervalul septembrie-noiembrie.

Ariana Grande pregăteşte o serie de colaborări cu Nicki Minaj, printre care şi piesa "Bed" sau "The Light is Coming". Tânăra va lansa în acest an materialul discografic cu numărul 4, "Sweetener". Va sosi tot în august. În această lună am aflat că Ariana suferă de stres post traumatic după atacurile teroriste de la concertul său din Manchester, în 2017.

A oferit un tribut victimelor prin piesa "No Tears Left to Cry", îndemnându-şi fanii să înveţe din nou să zâmbească printre lacrimi şi să trăiască.

Troye Sivan Mellet este un muzician sud african, cunoscut şi ca personalitate YouTube şi ca actor. S-a remarcat de altfel prin compoziţiile postate pe YouTube şi prin participările la emisiunile de talente din Australia. În 2014 lansa albumul de debut, "TRXYE", care ajungea pe locul 5 în US Billboard 200. Pe marele ecran, muzicianul a apărut în filmul "X-Men Origins: Wolverine" din 2009.

PUBLICITATE
Comentează
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending