Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single DJ Snake, "Let's Get Ill", colaborare cu Parisian Mercer - AUDIO

DJ Snake, unul dintre cei mai apreciaţi DJ francezi a lansat în această săptămână piesa "Let's Get Ill", colaborare cu Parisian Mercer. Melodia a debutat în colaborare cu Geffen Records şi poate fi ascultată în cadrul articolului.

Publicat

pe

Coperta Single DJ Snake Let's Get Ill
Coperta Single DJ Snake Let's Get Ill │ FOTO: DJ Snake

Parisian Mercer este unul dintre cei 4 membri ai grupului Pardon My French. Colaborarea sa cu DJ Snake e plantată în solul fertil al hit-ului "Magenta Riddim". Acea melodie debuta în luna februarie a acestui an şi devenea imnul pentru perioada Spring Break a studenţilor din Statele Unite. Piesa a stat pe locul întâi în topurile Dance din SUA săptămâni întregi.

"Let's Get Ill" este clar o piesă de club, cu sintetizator şi bas într-un continuu crescendo şi un drop numai bun la refren. Piesa are sample-uri destul de simple, deci se poate remixa pe multiple genuri, unele cu BPM mai ridicat. DJ Snake se pregăteşte să fie headliner în această vară la o serie de festivaluri internaţionale, precum Billboard Hot 100 Festival, Outside Lands din San Francisco sau Paradiso Festival din Seattle.

Greu de crezut că un DJ cu aşa ştate vechi precum DJ Snake a lansat albumul de debut în 2016. E drept că a scos multiple EP-uri şi single-uri înainte, plus colaborări. Ce e cert e că acel prim disc a ajuns pe locul întâi în topul Billboard Dance. Are la activ şi o colaborare cu Justin Bieber, "Let Me Love You", care a ajuns virală imediat.

DJ Snake are două nominalizări la premiile Grammy, una din postura de producător al albumului lui Lady Gaga "Born This Way". Francezul de 32 de ani a fost profund implicat şi în multiple proiecte ale lui Diplo, devenind afiliat casei de discuri Mad Decent a celebrului blondin. În 2014 a deschis concertele lui Skrillex, iar în martie 2018 era numit de Billboard unul dintre DJ-ii din top 10 pe anul 2018 în muzica dance.

Muzicianul a mixat prima oară în România anul trecut la festivalul Timeshift de la Romexpo. Compatriotul David Guetta a animat fanii muzicii electronice la rândul său la acelaşi concert.

Comentează

Trending