Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă cover a lui Marilyn Manson, "Cry Little Sister" - AUDIO

Coverurile sunt cele care l-au consacrat pe Marilyn Manson şi artistul revine la astfel de reinterpretări, prin lansarea piesei "Cry Little Sister". Aceasta este un cover după melodia principală a peliculei clasice din 1987 "Lost Boys". Vă invităm să ascultaţi piesa în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single Marilyn Manson Cry Little Sister
Single Marilyn Manson Cry Little Sister │ FOTO: Marilyn Manson

"Cry Little Sister" s-a auzit de multe ori în cadrul concertelor lui Manson din ultimii ani, dar de abia acum a primit o versiune de studio. Marilyn Manson e cunoscut pentru unele dintre cele mai inedite coveruri, de la cel după "Personal Jesus" de la Depeche Mode la "The KKK Took My Baby Away" şi "Sweet Dreams". Nu putem uita şi de "Tainted Love" de la Soft Cell, care l-a adus pe rocker în mainstream. Acum îi putem asculta propria versiune a creaţiei lui Gerard McMmahon din anii '80.

Acest single a fost înregistrat în studio special pentru apariţia sa pe coloana oficială a filmului "The New Mutants", care face parte din seria X-Men. E cam prematur să vorbim despre această coloană sonoră, de vreme ce filmul se lansează de abia în luna august a lui 2019. Shock rockerul a filmat totuşi deja un videoclip pentru această piesă, în regia lui Bill Yukich. Clipul a fost descris de artist drept "supranatural".

Manson posta un teaser legat de video pe Instagram încă din luna mai, fără a oferi indicii legat de lansare. "Cry Little Sister" nu este o piesă heavy, industrială sau alternativă cum ne-a obişnuit muzicianul, ci mai degrabă un soi de baladă cu coruri ample de voci feminine şi copilăroase, ce ne induc atmosfera unui film de groază, sau a unui thriller.

Marilyn Manson şi Rob Zombie se pregătesc de un turneu în care vor fi co-headlineri. Acesta se va desfăşura în această vară pe teritoriu nord american, cu 29 de opriri. Debutează pe 11 iulie. Concertele vor promova piesele de pe albumul lui MM de anul trecut, "Heaven Upside Down". Între timp shock rockerul a confirmat că va apărea pe primul album al celor de la X Japan din ultimii 22 de ani, pe o colaborare.

Muzicianul american nu e deloc străin de colaborări cinematografice, înregistrând un cover al piesei "Stigmata" de la Ministry pentru coloana sonoră a peliculei "Atomic Blonde" Îl are de altfel în trupă pe Tyler Bates, compozitor respectat de coloane sonore, inclusiv cele pentru seria "John Wick", "Guardians of the Galaxy", "The Punisher" sau "Watchmen".

Comentează

Trending