Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Cigarettes After Sex, "Crush", la fel de visătoare ca discografia trupei - AUDIO

Cigarettes After Sex a lansat un nou single după albumul său de anul trecut, "Crush". Melodie cu tonuri visătoare de chitară, cu melancolie din belşug şi o voce care te transportă spre cele mai speciale momente. Vă invităm să ascultaţi melodia în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single Cigarettes After Sex Crush
Single Cigarettes After Sex Crush │ FOTO: Cigarettes After Sex

Cigarettes After Sex a fost unul dintre primele nume anunţate pentru Summer Well 2018. Trupa este perfectă pentru un festival de genul, având balade lente şi o voce care îţi toarnă miere şi visare în ureche. Summer Well nu a fost niciodată despre BPM ridicat, ci despre melancolie şi muzică atipică, într-un mediu verde în care să îţi creezi amintiri.

Astfel, trupa se pliază perfect pe acest eveniment. Cu o percuţie minimă, "Crush" duce cu gândul la o melodie pe care să dansezi lent cu aleasa la ultimul bal din şcoala generală sau din liceu.

Cigarettes After Sex este un proiect ambient pop din El Paso, Texas. Este constituit din 4 artişti şi îl are drept creier pe Greg Gonzalez, în rol de chitarist, solist şi compozitor. Acest grup lansa cu 12 luni în urmă un album cu acelaşi nume ca şi trupa, desenând peisaje sonice ale unei plimbări infinite prin ploaie. "Crush" ar putea fi un single ce prefaţează un nou album.

Stilul este neschimbat şi uşor de recunoscut, iar piesa este simplă prin compoziţie, dar plină de feeling. Versurile reuşesc să combine senzualul cu romanticul, sărutările apăsate cu singurătatea. Cigarettes After Sex are un dar unic şi anume de a crea muzica atemporală, care ar fi ca acasă în anii '50, '90 sau 2020. Orice piesă ascultată de la această trupă e ideală de savurat noaptea, în sunet de ploaie şi meditând.

Pe acest nou single resimţim ceva influenţe de "Twin Peaks", un feeling cinematic care nu a lipsit nici de pe precedentele release-uri. În următoarele luni grupul va cânta în deschiderea lui Nick Cave and the Bad Seeds în cadrul unui turneu organizat în State. Ulterior va debuta o serie de concerte împreună cu cei de la The National.

Comentează

Trending