Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui Guess Who, "Timp" - AUDIO

Guess Who a lansat în prima zi calendaristică de vară un nou single, "Timp". Debutând de Ziua Copilului, melodia are versuri care fac referire la oamenii mari care nu se mai pot transforma în copii. Puteţi asculta piesa în cadrul articolului.

Publicat

pe

Coperta single Guess Who Timp
Coperta single Guess Who Timp │ FOTO: Guess Who

Lansată de Okapi Sound şi Universal Music România pe canelele oficiale YouTube, piesa "Timp" se găseşte pe toate platformele muzicale de streaming consacrate. Single-ul soseşte la un an după ce Guess Who şi-a lansat al treilea său album "Un Anonim Celebru". De pe acel LP am putut asculta sub formă de single-uri colaborarea cu Tudor Chirilă "Prea Curând", "Stele", un featuring cu Nane sau "Cupidon", o colaborare cu Irina Rimes foarte îndrăgită de fani.

Dacă vi se pare ceva familiar la piesa "Timp", ei bine aflaţi că e vorba despre versuri din melodia "Ani de liceu". Consacrată pe coloana sonoră a peliculei "Liceenii", compusă de Florin Bogardo şi scrisă de Saşa Georgescu în anul 1986, melodia a inspirat mulţi artişti pe parcursul ultimilor 30 de ani.

Single-ul acesta văratic, cu accente de pop cântat pe stadioane şi la festivaluri este produs de către Grasu XXL şi Guess Who, în studioul Okapi Sound. Au contribuit şi Mitză (Synth Pad), Alex Cotoi (chitară şi percuţie), Harvis Cuni Padron (trompetă) şi Eduard Nicolae (Rhodes). Grasu XXL şi Cristi Dobrică s-au ocupat de mixajul şi masterizarea piesei.

În ultima vreme am avut ocazia să vizionăm tot concertul de lansare din Bucureşti a albumului nou al lui Guess Who. Acesta se poate viziona şi asculta pe platformele de streaming. În luna noiembrie a anului trecut Guess Who susţinea concertul de lansare pentru albumul "Un Anonim Celebru". Sub acelaşi nume a avut loc un turneu desfăşurat în 6 oraşe dn ţară.

Debutul de la Arene s-a făcut alături de o trupă, de invitaţi speciali şi de 1600 de persoane. Vara trecută Guess Who ne-a explicat ce înseamnă conceptul de anonimitate, cum de nu se poate cenzura şi dacă e nevoie de compromisuri în industria muzicală de azi. Toate într-un interviu cu redacţia Infomusic.

Trending