Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Ariana Grande suferă de stres post-traumatic

Ariana Grande a mărturisit că suferă de stres post-traumatic după tragicul atac de la Manchester Arena. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Ariana Grande

Talentata artistă este pe coperta Vogue UK, surprinzându-și fanii cu un look nou – părul blond, desprins, lăsat în părți și pistrui. Aceasta a declarat cât de afectată a fost de cele întâmplate în Manchester:

"Îmi e greu să vorbesc despre asta pentru că atâția oameni au suferit pierderi atât de mari, atât de dureroase. Dar, da, este un lucru real."

Atacul din Machester, care a șocat întreaga industrie muzicală, s-a soldat cu 22 de morți și 59 de răniți. Ulterior, Ariana Grande a organizat concertul "One Love Manchester", reușind să strângă 2 milioane de lire sterline pentru fundațiile caritabile. Alături de artistă au mai urcat pe scenă și Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Robbie Williams sau Take That.

Artista a mai precizat că timpul este cel care vindecă rănile.

"Simt că nici măcar nu ar trebui să vorbesc despre propria mea experiență – nu ar trebui să spun nimic. Nu cred că voi fi capabilă vreodată să vorbesc despre asta fără să plâng."

În aprilie, Ariana Grande a lansat piesa "No Tears Left To Cry", care va face parte de pe cel de al patrulea album de studio, care se pare că va avea colaborări cu Max Martin, Savan Kotecha și Pharrell Williams. Va fi prima melodie lansată după atentatul de la Manchester.

Noul album al Arianei Grande va fi extrem de personal, influențat de experiențele ei de viață din ultimii doi ani. În 2016, aceasta a lansat albumul "Dangerous Woman", care a debutat pe locul doi în topul Billboard 200, pe primul loc în Marea Britanie, Australia, Olanda, Irlanda, Italia Noua Zeelandă și Taiwan. Piese precum "Side to side", "Dangerous Woman" sau "Into you" au stat săptămâni întregi în topuri.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Darth Vader strânge bani pentru o nouă Stea a Morții cântând la bas pe străzi - VIDEO

Până și forța lui Darth Vader devine neputincioasă în fața unei economii precare. Rămas fără fonduri, îndrăgitul personaj negativ din...

Închide