Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ariana Grande şi Nicki Minaj lansează un nou single sexy: "Bed" - AUDIO

După colaborarea cu Troye Sivan, Ariana Grande îşi reuneşte vocea cu cea a lui Nicki Minaj, pe piesa "Bed". În ultimele ore artistele au lansat teasere încinse pentru un viitor clip al acestei melodii. Între timp vă invităm să ascultaţi single-ul în articol.

Publicat

pe

Single Nicki Minaj Ariana Grande Bed
Single Nicki Minaj Ariana Grande Bed │ FOTO: Ariana Grande

Aşa cum arată teaserele şi coperta acestui single, Ariana şi Nicki vor apărea împreună într-un jacuzzi de mari dimensiuni. Artistele au postat şi teasere în social media în care făceau twerking, tot pentru noul clip. Dacă "Dance to This", piesa cu Troye Sivan a Arianei era sexy la modul romantic, "Bed" este o melodie dansabilă şi senzuală într-un mod incisiv.

Nicki Minaj şi Ariana Grande nu sunt deloc străine de colaborări. Cele două artiste au realizat împreună single-ul "Side to Side" în 2016, dar şi "Bang Bang" în 2014, cu Jessie J pentru a completa trio-ul. În cazul lui "Bed" Nicki renunţă la flowul agresiv, în favoarea unei extra melodicităţi de care nu o bănuiam.

Ariana Grande rămâne catchy şi suavă în chorus. Nicki cântă despre lenjerie intimă de nuanţa căpşunii şi aşternuturi de mii de dolari. Ariana continuă pe aceeaşi tematică, cântând "Got a bed, with your name on it".

"Bed" este al patrulea single de pe viitorul album al lui Nicki Minaj, "Queen", care va sosi pe 10 august. Cel mai recent lansat a fost "Rich Sex", colaborare cu Lil Wayne, iar altele au fost "Chun Li" şi "Barbie Tingz". Ariana şi Nicki vor mai cânta împreună şi pe single-ul "The Light is Coming", care ar urma să sosească de asemenea în curând.

Ariana Grande a fost în toate tabloidele în ultima vreme, după confirmarea logodnei sale cu Pete Davidson, actor SNL. A fost o rază de lumină în viaţa artistei, care a mărturisit că încă suferă de stres post traumatic după atentatele din Manchester, de la concertul său de anul trecut. Viitorul disc al Arianei, "Sweetener" va sosi în luna august, ducându-i discografia la 4 LP-uri.

Primul single de pe noul album a fost "No Tears Left to Cry", care este un tribut pentru victimele atentatelor. Videoclipul a fost plin de efecte speciale şi jocuri cu gravitaţia şi coregrafiile.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending