Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Ariana Grande şi Nicki Minaj lansează un nou single sexy: "Bed" - AUDIO

După colaborarea cu Troye Sivan, Ariana Grande îşi reuneşte vocea cu cea a lui Nicki Minaj, pe piesa "Bed". În ultimele ore artistele au lansat teasere încinse pentru un viitor clip al acestei melodii. Între timp vă invităm să ascultaţi single-ul în articol.
Single Nicki Minaj Ariana Grande Bed

Single Nicki Minaj Ariana Grande Bed (foto: Ariana Grande)

Aşa cum arată teaserele şi coperta acestui single, Ariana şi Nicki vor apărea împreună într-un jacuzzi de mari dimensiuni. Artistele au postat şi teasere în social media în care făceau twerking, tot pentru noul clip. Dacă "Dance to This", piesa cu Troye Sivan a Arianei era sexy la modul romantic, "Bed" este o melodie dansabilă şi senzuală într-un mod incisiv.

Nicki Minaj şi Ariana Grande nu sunt deloc străine de colaborări. Cele două artiste au realizat împreună single-ul "Side to Side" în 2016, dar şi "Bang Bang" în 2014, cu Jessie J pentru a completa trio-ul. În cazul lui "Bed" Nicki renunţă la flowul agresiv, în favoarea unei extra melodicităţi de care nu o bănuiam.

Ariana Grande rămâne catchy şi suavă în chorus. Nicki cântă despre lenjerie intimă de nuanţa căpşunii şi aşternuturi de mii de dolari. Ariana continuă pe aceeaşi tematică, cântând "Got a bed, with your name on it".

"Bed" este al patrulea single de pe viitorul album al lui Nicki Minaj, "Queen", care va sosi pe 10 august. Cel mai recent lansat a fost "Rich Sex", colaborare cu Lil Wayne, iar altele au fost "Chun Li" şi "Barbie Tingz". Ariana şi Nicki vor mai cânta împreună şi pe single-ul "The Light is Coming", care ar urma să sosească de asemenea în curând.

Ariana Grande a fost în toate tabloidele în ultima vreme, după confirmarea logodnei sale cu Pete Davidson, actor SNL. A fost o rază de lumină în viaţa artistei, care a mărturisit că încă suferă de stres post traumatic după atentatele din Manchester, de la concertul său de anul trecut. Viitorul disc al Arianei, "Sweetener" va sosi în luna august, ducându-i discografia la 4 LP-uri.

Primul single de pe noul album a fost "No Tears Left to Cry", care este un tribut pentru victimele atentatelor. Videoclipul a fost plin de efecte speciale şi jocuri cu gravitaţia şi coregrafiile.

Citește mai multe despre Ariana GrandeNicki Minaj
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE