Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ariana Grande şi Nicki Minaj lansează un nou single sexy: "Bed" - AUDIO

După colaborarea cu Troye Sivan, Ariana Grande îşi reuneşte vocea cu cea a lui Nicki Minaj, pe piesa "Bed". În ultimele ore artistele au lansat teasere încinse pentru un viitor clip al acestei melodii. Între timp vă invităm să ascultaţi single-ul în articol.

Publicat

pe

Single Nicki Minaj Ariana Grande Bed
Single Nicki Minaj Ariana Grande Bed │ FOTO: Ariana Grande

Aşa cum arată teaserele şi coperta acestui single, Ariana şi Nicki vor apărea împreună într-un jacuzzi de mari dimensiuni. Artistele au postat şi teasere în social media în care făceau twerking, tot pentru noul clip. Dacă "Dance to This", piesa cu Troye Sivan a Arianei era sexy la modul romantic, "Bed" este o melodie dansabilă şi senzuală într-un mod incisiv.

Nicki Minaj şi Ariana Grande nu sunt deloc străine de colaborări. Cele două artiste au realizat împreună single-ul "Side to Side" în 2016, dar şi "Bang Bang" în 2014, cu Jessie J pentru a completa trio-ul. În cazul lui "Bed" Nicki renunţă la flowul agresiv, în favoarea unei extra melodicităţi de care nu o bănuiam.

Ariana Grande rămâne catchy şi suavă în chorus. Nicki cântă despre lenjerie intimă de nuanţa căpşunii şi aşternuturi de mii de dolari. Ariana continuă pe aceeaşi tematică, cântând "Got a bed, with your name on it".

"Bed" este al patrulea single de pe viitorul album al lui Nicki Minaj, "Queen", care va sosi pe 10 august. Cel mai recent lansat a fost "Rich Sex", colaborare cu Lil Wayne, iar altele au fost "Chun Li" şi "Barbie Tingz". Ariana şi Nicki vor mai cânta împreună şi pe single-ul "The Light is Coming", care ar urma să sosească de asemenea în curând.

Ariana Grande a fost în toate tabloidele în ultima vreme, după confirmarea logodnei sale cu Pete Davidson, actor SNL. A fost o rază de lumină în viaţa artistei, care a mărturisit că încă suferă de stres post traumatic după atentatele din Manchester, de la concertul său de anul trecut. Viitorul disc al Arianei, "Sweetener" va sosi în luna august, ducându-i discografia la 4 LP-uri.

Primul single de pe noul album a fost "No Tears Left to Cry", care este un tribut pentru victimele atentatelor. Videoclipul a fost plin de efecte speciale şi jocuri cu gravitaţia şi coregrafiile.

Comentează

Concerte & turnee

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România, la SAGA Festival 2024

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România și o va face în cadrul lui SAGA Festival 2024. Artista este al doilea mare nume pe care îl aflăm pentru festivalul de la Romaero Băneasa, după Armin van Buuren.

Publicat

pe

Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz
Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz │ FOTO: Nicki Minaj

Se pare că artista a ales România pentru singurul show pe care îl va susține în Europa de Est. Rapperița ne-a inclus în turneul său mondial PINK Friday 2, care a umplut deja stadioane pe tot globul. Nicki Minaj este cunoscută pentru hituri ca "Starships", "Super Bass", dar și "Anaconda". Organizatorii SAGA au pregătit și un tip special de bilete cu ocazia acestui anunț: Pink Ticket.

Aceste bilete speciale se pot achiziționa în rate, cu doar 49 de lei depozit și includ articole speciale de merchandising.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj-Petty, artista Nicki Minaj s-a născut pe 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago. Este cunoscută pentru flow-ul rapid din rap, alter ego-uri și a devenit celebră prin intermediul a 3 mixtape-uri lansate între 2007 și 2009. Albumul său de debut, "Pink Friday" din 2010 a urcat direct pe locul întâi în topul US Billboard 200.

Cel mai nou album al său este "Pink Friday 2", lansat în 2023, care include piese produse de fratele lui Billie Eilish, Finneas, dar și colaborări cu Murda Beatz, Dr. Luke, Drake, Lil Uzi Vert, Lil Wayne, J. Cole. Are peste 20 de piese în total.

Nicki Minaj are o carieră cinematografică activă și a apărut în mai multe filme și animații. Iată câteva dintre rolurile ei remarcabile:

1. "The Other Woman" (2014) - Nicki a interpretat rolul lui Lydia, asistenta lui Carly (interpretată de Cameron Diaz), în această comedie despre trei femei care descoperă că sunt înșelate de același bărbat.

2. "Barbershop: The Next Cut" (2016) - În acest film, Nicki Minaj a jucat rolul lui Draya, o coafeză într-un salon de înfrumusețare deținut de Calvin (interpretat de Ice Cube).

3. "Ice Age: Continental Drift" (2012) - Nicki a împrumutat vocea unui personaj feminin, Steffie, în această animație din seria "Ice Age".

4. "The Angry Birds Movie 2" (2019) - În această continuare a filmului "The Angry Birds Movie", Nicki a interpretat rolul lui Pinky, unul dintre personajele negative din film.

SAGA Festival 2024 înseamnă peste 200.000 de raveri, peste 150 de artiști, peste 6 scene și 3 zile de party. Se desfășoară la Romaero Băneasa pe 5, 6 și 7 iulie 2024. În lineup se află pe lângă Nicki Minaj și Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd și mulți alții.

Citește în continuare

Albume noi

Ariana Grande a dezvăluit tracklist-ul albumului "eternal sunshine"

Ariana Grande se pregătește să lanseze "eternal sunshine", cel de-al șaptelea album din carieră. Discul va fi disponibil începând cu 8 martie, dar, până atunci, artista le-a dezvăluit ascultătorilor titlurile pieselor.

Publicat

pe

Videoclip Ariana Grande - yes, and?
Videoclip Ariana Grande - yes, and? │ FOTO: captură YouTube

Cântăreața de 30 de ani a completat lista celor 13 melodii de pe discul "Eternal Sunshine" în cadrul unui videoclip publicat pe Instagram. Ariana a dezvăluit titlurile pieselor cu numărul 4, 8, 12 și 13, restul fiind deja cunoscute publicului larg.

Materialul video arată lista de melodii, toate scrise de mână pe o bucată de hârtie. De jur împrejur apar mai multe cuvinte, ce par a fi versuri extrase din cântece. De exemplu, "Îți voi păstra suferința într-o cutie aici, lângă mine" sau "Dacă soarele ar refuza să strălucească, aș rămâne totuși iubita ta?"

"Eternal Sunshine" marchează primul album de studio al Arianei de la "Positions" din 2020. De pe acest disc, a lansat doar o melodie până acum - "yes, and?" - care a debutat în topul Billboard Hot 100. Artista a mărturisit că nu are de gând să mai lanseze un alt single până când materialul nu va fi lansat în întregime.

Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

TRACKLIST "Eternal Sunshine":

  1. intro (end of the world)
  2. bye
  3. don't wanna break up again
  4. Saturn Returns Interlude
  5. eternal sunshine
  6. supernatural
  7. true story
  8. the boy is mine
  9. yes, and?
  10. we can't be friends (wait for your love)
  11. i wish i hated you
  12. imperfect for you
  13. ordinary things (feat. nonna)
Citește în continuare

Muzică nouă

Ariana Grande și Mariah Carey au lansat remixul piesei "yes, and?" - AUDIO

Ariana Grande s-a reunit cu Mariah Carey pentru o variantă remixată a recentului single, "yes, and?". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Mariah Carey / Ariana Grande
Mariah Carey / Ariana Grande │ FOTO: capturi YouTube

"yes, and?" marchează a doua colaborare oficială dintre Ariana Grande și Mariah Carey, după "Oh Santa!" din 2020, unde au avut-o alături și pe Jennifer Hudson. Versiunea remixată a piesei le oferă celor doua artiste libertatea de a-și pune în valoare vocile puternice.

Ariana și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare pe Instagram, cu următorul mesaj:

"Îți mulțumesc din suflet pentru acest vis devenit realitate și pentru că ți-ai presărat strălucirea și magia pe micul meu cântec, Mariah Carey! Înseamnă mai mult pentru mine decât aș putea articula vreodată și abia aștept ca toată lumea să audă asta! Te iubesc veșnic!"

Artista de 30 de ani se pregătește pentru lansarea celui de-al șaptelea album de studio, intitulat "eternal sunshine", pe 8 martie. Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

Între timp, Mariah Carey a anunțat o rezidență în Las Vegas în 2024, care sărbătorește albumul ei din 2005, "The Emancipation of Mimi". Show-urile vor debuta în luna aprilie.

AUDIO: Ariana Grande feat. Mariah Carey - yes, and?

Citește în continuare

Trending