Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Ariana Grande anunţă lansarea albumului "Sweetener", lansează single-ul "The Light is Coming"

Ariana Grande a anunţat în sfârşit data de lansare a viitorului său album, "Sweetener": 17 august. În avanpremiera acestui disc a lansat un nou single, încă o colaborare cu Nicki Minaj, de această dată pe piesa "The Light is Coming".
Coperta Album Ariana Grande Sweetener

Coperta Album Ariana Grande Sweetener (foto: Ariana Grande)

Recent am putut să le ascultăm pe cele două artiste armonizându-şi trilurile pe cântecul "Bed". Melodia nouă este una bombastică şi aminteşte de creaţiile jucăuşe ale lui Gwen Stefani. A primit şi un videoclip, care a apărut pe YouTube după ce iniţial a fost publicat pe Reebok.com şi este regizat de celebrul Dave Mayers, premiant Grammy.

Clipul le prezintă pe cele două artiste dansând într-o pădure întunecată. Fiecare dintre ele este multiplicată şi clonată vizual şi ascunsă de ceaţă şi arbori uscaţi. Despicând ceaţa şi misterul acelei păduri părăsite o serie de lasere transformă un scenariu de "Blair Witch" într-un rave de vară.

În afară de colaborările cu Nicki Minaj pe "Bed" şi "The Light is Coming", Ariana a apărut şi pe piesa lui Troye Sivan "Dance to This", care va fi inclusă pe albumul tânărului, ce vine tot în august. Primul single de pe LP-ul "Sweetener" este "No Tears Left to Cry", pe care l-am putut asculta în luna aprilie a acestui an. Era un tribut pentru victimele atentatului din Manchester de acum un an. Atunci zeci de persoane au fost rănite la un concert al Arianei, care a rămas profund marcată de acel moment traumatizant.

"Sweetener" va sosi pe 17 august prin Republic Records, iar fanii care precomandă albumul primesc automat piesa "No Tears Left To Cry", care se menţine în Top 10 Billboard Hot 100. Fanii care comandă noul disc de pe shop.arianagrande.com pot beneficia şi de opţiunea de a precomanda bilete pentru viitorul turneu Ariana Grande.

Ariana Grande s-a logodit recent cu Pete Davidson de la Saturday Night Live, aceasta fiind o perioadă specială în viaţa sa. Tânăra de doar 24 de ani are 3 albume de studio care au primit discul de platină şi a ajuns la 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizări la Premiile Grammy şi a avut 8 hit-uri în Billboard Hot 100. Cel mai recent hit este chiar single-ul "No Tears Left to Cry", care a debutat pe locul întâi pe iTunes în 88 de ţări.

Citește mai multe despre Ariana GrandeNicki Minaj
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jorja Smith, revelația din Marea Britanie care a devenit favorita lui Drake

Inițial le-a atras atenția lui Drake și Jay-Z, iar ulterior s-a avântat pe scena R&B din Statele Unite. Jorja Smith...

Închide