Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Alice in Chains lansează albumul "Rainier Fog". Ascultă "So Far Under" - AUDIO

Alice in Chains va lansa vara aceasta cel de-al 6-lea album de studio. Discul se numește "Rainier Fog" și va fi pus în vânzare pe 24 august. După "The One You Know", promovarea materialul continuă cu piesa "So Far Under".
Alice In Chains

Alice In Chains

La 5 ani de la discul ”The Devil Put Dinosaurs Here”, Alice in Chains revine cu un material de studio de care chitaristul Jerry Cantrell este foarte mândru. Noul LP se numește "Rainier Fog" și este primul disc pe care formația îl lansează prin intermediul BMG. Albumul a fost înregistrat în Seattle, la Studio X, în Los Angeles, la Henson Recording Studios, și în Nashville, la studioul producătorului Nick Raskulinecz. De mixaj s-a ocupat Joe Barresi, care a colaborat anterior cu Tool și Queens of the Stone Age.

Cea de-a doua piesă extrasă de pe disc, după ”The One You Know”, se numește "So Far Under" și este o melodie ce vorbește despre frustrarea pe care o ai atunci când ești împotriva unui lucru, dar ți-e foarte greu să schimbi ceva.

"Piesa este despre a te simți complet împotrivă - depășit numeric, încercuit, confruntându-te cu niște lucruri cu care nu ai șansă de izbândă și iritat în legătură cu toate astea. E inspirată de evenimente din viața personală, dar și de evenimente din societate. Dar asta nu înseamnă că am renunțat. Versul este o evaluare la rece și tranșantă a unei situații dificile. Mai e loc încă pentru a schimba scenariul", a explicat vocalistul William DuVall.

Toți membrii trupei Alice in Chains au dat tot ce au avut mai bun pentru ca această melodie, și de altfel întregul album, să depășească orice așteptări.

"Fiecare aspect al scrierii și înregistrării acestei piese va rămâne mereu în amintirea noastră și ne va aduce multă bucurie - de la înregistrarea liniei de bază și a solo-ului de chitară la Studio X, în Seattle, la modificări ulterioare în studio-ul rural al lui Nick Raskulinecz din Tennessee. Toți cei din trupă și de la studio am ridicat ștacheta pentru piesa asta. Suntem foarte mândri de melodie și de întregul album."

AUDIO: Alice in Chains - "So Far Under"

Albumul "Rainier Fog" conține 10 piese și poate fi precomandat de pe Spotify, iTunes și Apple Music.

Tracklist "Rainier Fog" - Alice in Chains:

  1. "The One You Know"
  2. "Rainier Fog"
  3. "Red Giant"
  4. "Fly"
  5. "Drone"
  6. "Deaf Ears Blind Eyes"
  7. "Maybe"
  8. "So Far Under"
  9. "Never Fade"
  10. "All I Am"

Citește mai multe despre Alice in Chains
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa a trebuit să își întrerupă concertul

Dua Lipa a ieșit de pe scenă cu lacrimi în ochi, spunându-le fanilor că nu mai poate continua concertul. Vă...

Închide