Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Adele va lansa un album nou în 2019

După succesul pe care l-a avut Adele, la nivel global, cu materialul discografic din 2015, artista este pregătită să se întoarcă în studio și să își surprindă fanii cu muzică nouă.
Adele pe coperta revistei Time

Adele pe coperta revistei Time (foto: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine)

De curând, Adele s-a întâlnit cu reprezentanții casei de discuri pentru a discuta detaliile viitorului ei disc. Se pare că aceasta plănuiește să îl lanseze în preajma Crăciunului, în 2019. Artista își va petrece toată vara în Anglia, unde urmează să lucreze la material.

"S-a întors în Marea Britanie și plănuiește să scrie aici. Mai mulți muzicieni au venit în studio pentru a-i propune să lucreze împreună și deja a compus o parte din piese." a declarat un apropiat al artistei pentru publicația The Sun.

Cel de al treilea album din cariera lui Adele, "25", lansat în 2015, a fost cel mai bine vândut album al anului și a bătut toate recordurile în ceea ce privește vânzările încă din prima săptămâna, atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite. I-a adus cântăreței cinci premii Grammy și patru premii BRIT Awards.

Piesa "Hello" a devenit prima piesă din US care a vândut peste un milion de copii digitale la mai puțin de o săptămână de la lansare. În 2011, 2012 și 2016, Adele a fost desemnată "Artista Anului" de către publicația Billboard.

În 2017, Adele a trebuit să își anuleze două concerte datorită problemelor de sănătate. Începuse turneul de promovare al albumului "25" încă din februarie 2016, iar corzile vocale i-au fost afectate. Muziciana a mai menționat în mesajul publicat pe Twitter că nu se simte foarte confortabil în turnee și că este genul de persoană care preferă evenimentele mai mici.

Citește mai multe despre Adele
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley rămâne în juriul concursului Vocea României și în sezonul 8

Smiley va fi antrenor la Vocea României și în sezonul 8, fiind momentan singurul jurat prezent în toate sezoanele emisiunii....

Închide