Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

60.000 de oameni l-au așteptat pe Ed Sheeran să revină de la toaletă 

Uneori, necesitățile fiziologice nu mai suportă amânare. Într-o astfel de situație s-a aflat și Ed Sheeran, care a oprit de două ori un concert pe stadionul din Cardiff pentru a merge la toaletă. Artistul s-a lăsat așteptat de nu mai puțin de 60.000 de spectatori.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran a vândut toate biletele la concertul său de pe Stadionul Principality din Cardiff, 60.000 de oameni venind să-i vadă show-ul. Totul a decurs conform programului până la piesa ”Galway Girl”. Imediat ce a încheiat această melodie, Ed a anunțat publicul că trebuie să meargă la baie ”pentru a face pipi”. La întoarcere, artistul a mărturisit că nu i s-a mai întâmplat niciodată să oprească un concert dintr-un astfel de motiv.

“Cânt de la vârsta de 14 ani și nu am mai făcut niciodată asta. Iar acum o fac în fața a 60.000 de oameni.”

3 piese mai târziu, în mijlocul piesei ”Photograph”, Ed a trebuit să meargă din nou la baie, la întoarcere cerându-și scuze.

”Îmi pare foarte rău, Cardiff”, a declarat artistul, reluând piesa exact de unde o întrerupsese.

Publicul nu doar că l-a înțeles, ci i-a și acompaniat întoarcerea pe scenă cu ropote de aplauze. După concert, reacțiile celor care au fost pe stadion au dat și mai multă savoare acestui moment hazliu.

”Nu am mai văzut niciodată 60.000 de oameni așteptând cu atâta răbdare să se întoarcă cineva de la baie”, a scris pe Twitter Sarah Brown.

”#edsheeran pauză de pipi pe #stadionulPrincipality din #Cardiff haha”

În 2017, Ed Sheeran a fost cel mai bine vândut artist al anului, la nivel global. Acest lucru s-a datorat atât sucesului albumului ”Divide”, cât și a single-urilor "Shape of You", "Castle on the Hill", "Galway Girl" și "Perfect".

În continuare, artistul plănuiește să lanseze un album mai intim, care nu va fi pop. Ed a mărturisit în cadrul unui podcast că își dorește să înregistreze un disc mai personal, diferit ca sound, chiar dacă va înregistra vânzări mai scăzute.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Black Eyed Peas va concerta în cadrul festivalului Untold

Una dintre cele mai iubite trupe dance pop, Black Eyed Peas, tocmai a fost confirmată la festivalul Untold 2018. Mai...

Închide