Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Zvonurile privind apariția unui nou album Avicii au fost infirmate

După tragica moarte a lui Avicii, s-a zvonit că urmează un nou album. Un reprezentant din partea regretatului artistului a declarat că momentan nu au în plan lansarea materialului discografic.
Avicii (Tim Bergling) în 2017

Avicii (Tim Bergling) în 2017

O publicație suedeză a scris că familia muzicianului a avut câteva întâlniri cu reprezentanții casei de discuri și cu partenerii, punându-se de acord să împărtășească publicului piese noi ale lui Avicii. Totuși, acestea au fost doar zvonuri și este prea devreme să se discute posibilitatea apariției albumului.

Vestea morții lui Tim Bergling, pe numele lui adevărat, a șocat întreaga industrie muzicală. Prietenii și apropiații lui au declarat că muzicianul a fost o inspirație pentru toți și că a revoluția scena de muzică electronică. Halsey și The Chainsmokers i-au adus un omagiu în cadrul Billboard Music Awards, spunând că Avicii "este o pierdere incredibilă pentru ei și pentru întregul univers al muzicii".

RECOMANDARE: Descoperă TOP 5 Cele mai populare piese Avicii

Avicii s-a stins din viață pe 20 aprilie. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Artistul a concertat prima oară în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre Avicii
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield este fan Ghost. Urmărește-l cântând piesa "Cirice" - VIDEO

James Hetfield se numără printre fanii declarați ai trupei suedeze Ghost. Anul trecut, solistul Metallica a fost văzut în public...

Închide