Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

What's UP se pregătește pentru lansarea noului album

What’s UP revine cu forțe proaspete și multă energie. Artistul se pregătește intens pentru o nouă formulă de show, dar și pentru viitorul album, #PovesteaInimii, material care urmează să se lanseze în toamna acestui an.

Publicat

pe

Artistul va urca pe scenă alături de live band-ul său format din 13 oameni talentați ce cântă la vioara, chitară, bass, clape, trompetă, tubă și percuție, pentru un show de excepție.

“Sunt foarte fericit că începe vara, pentru că în acest an vom avea parte de câteva experiențe foarte tari. Vom urca pe aceleași scene cu artiști internaționali, cum ar fi Maluma, Robin Shultz, Juan Macan, vom pleca împreună cu Andra în Turneul “Aievea”, vom urca pe Arena O2 din Londra, unde vom cânta pentru zeci de mii de români. Sunt foarte fericit că toate aceste experiențe le voi trăi alături de familia mea, așadar va fi defapt o super vacanță”, declară artistul.

Vara aceasta, îl putem vedea pe What’s UP pe aceeași scenă cu artistul de origine columbiană, Maluma, în cadrul festivalului de muzică latino “El Carrusel” și va interpreta unele dintre cele mai cunoscute hituri ale ultimilor ani, printre care “Taxi”, “La tine”,”K la Meteo” și “Piesa mea de dor”, dar și “Ora 2” și “Doare”, piese ce fac parte din seria “Project Islanda”.

Whatzy a cunoscut succesul atât solo, cât și printr-o serie de piese în colaborare cu artiști precum Andra, Alina Eremia, Shift, Dorian Popa și alții. Anul acesta, de ziua lui, artistul a lansat “Ora 2”, urmată de “Hana”, iar de ziua femeii, a făcut cadou publicului piesa “Iartă-mă, mamă”. Cel mai recent single lansat de către artist este “Doare”, o piesă compusă alături de Marius Moga, Commands și Mitchell Hazlett. Mai mult decât atât, What’s UP pregătește feat-uri surpriză cu unii dintre cei mai iubiți artiști la ora actuală, dar și proiecte noi.

L-am avut și noi invitat pe What's UP în redacția InfoMusic, unde ne-a povestit despre album, muzică și poezie.

Trending