Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Ultimele zile ale lui Michael Jackson sunt prezentate într-un nou documentar - VIDEO

Cariera impresionantă și moartea tragică a lui Michael Jackson constituie subiectul unui nou documentar. Intitulat ”The Last Days of Michael Jackson”, filmul va fi difuzat luna aceasta și va cuprinde o serie de interviuri ce nu au mai fost prezentate publicului până acum.

Michael Jackson

Pe 24 mai, postul american de televiziune ABC va difuza un documentar de două ore despre adolescența și evoluția Regelui Muzicii Pop, urmând a fi detaliate și ultimele zile din viața sa. ”The Last Days of Michael Jackson” va include interviuri noi, realizate de Barbara Walters și Diane Sawyer de la ABC News.

Documentarul va respecta cronologia evenimentelor, povestea lui Michael Jackson începând în Gary, Indiana, locul de naștere al artistului. În film este acoperită și perioada de început a carierei sale, când Michael făcea partea din Jackson 5, firul epic avansând apoi spre momentele sale de vârf și concertele cu milioane de fani. Moartea artistului este acoperită pe larg în acest documentar, insistându-se pe ultimele zile din viața sa.

În trailer-ul documentarului sunt evidențiate aspecte ale celebrității care i-au dăunat lui Michael, putând fi urmărite secvențe în care artistul este vânat de paparazzi.

”Un star are nevoie de puțină libertate, dați-i o șansă de a se relaxa”, spune Michael în trailer. ”Are și el o inimă. Este om. Lăsați-l să aibă un pat, o pernă. Ce altceva aș putea să mai ofer?”

The Last Days of Michael Jackson” conține și un interviu cu Janet Jackson. Sora artistului reflectă asupra pierderii lui Michael. Se discută și despre drogurile ce i-au fost administrate în ultimele zile, persoane din cercul apropiat al artistului oferind noi informații pe tema controversatului deces.

Înainte de a muri, Michael Jackson anunțase un nou turneu. Cu 18 zile înainte de primul concert programat, artistul a murit, decesul fiind declarat pe 25 iunie 2009. Cauza morții, identificată de medicul legist, a fost ”intoxicație acută cu Propofol”.

TRAILER: ”The Last Days of Michael Jackson” (”Ultimele zile ale lui Michael Jackson”)

Subiectul vieții lui Michael Jackson a fost dezbătut frecvent, de la moartea sa, până în prezent, în aproape fiecare an lansându-se câte un nou album, documentar, film sau proiect. Anul trecut, a fost lansat filmul "Michael Jackson: Searching for Neverland", ce avut la bază cartea "Remember the Time: Protecting Michael Jackson". Rolul principal din această peliculă i-a revenit lui Navi, un imitator de succes al lui Michael, recunoscut la nivel mondial.

Citește mai multe despre Michael Jackson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica pop a devenit mai tristă, iar rock-ul e în cădere, arată un studiu

În ultimii 30 de ani, muzica pop a devenit mai depresivă, iar rock-ul nu mai este la fel de popular...

Închide