Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Trupa Muse s-a întors în studio - noul album ar putea avea influențe tribale

Trupa Muse a împărtășit cu fanii o filmare din studio, semn că aceștia pregătesc piese noi cu care își vor surprinde publicul curând.
Muse

Muse

La începutul acestui an, formația din Devonshire a confirmat că urmează câteva concerte în 2018, iar spre toamnă un nou material discografic. Matt Bellamy a publicat un video în care toboșarul Dom Howard înregistra sunete tribale, indicându-ne că noul album se duce într-o altă direcție.

Trupa Muse a lansat recent două single-uri "Dig Down" și "Thought Contagion", care vor face parte de pe viitorul material discografic.

"Planul nostru pentru 2018 este să compunem câteva piese și probabil să pregătim un nou album. O să lansăm câteva single-uri și vom urca pe scena unor festivaluri din Statele Unite unde nu am mai cântat până acum, vreo cinci sau șase concerte." a declarat vocalistul trupei Muse pentru NME.

Dom goes tribal

A post shared by Matt Bellamy (@mattbellamy) on

De asemenea, se pare că turneul prin care își vor promova viitorul album va fi absolut impresionant, un show la care publicul nici nu visează, efecte speciale și ultima tehnologie apărută, alături de elemente pe care nu le-a mai folosit nimeni până acum.

Pentru fanii din România care își doresc să (re)vadă trupa Muse live, aceștia vor cânta pe 2 și 3 iunie în Germania și pe 23 iunie în Portugalia.

Ultimul album Muse, ”Drones”, a fost lansat în iunie 2015. Discul a fost premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”. Pe acest material, formația a abordat tematica dezumanizării, vorbind despre controlul pe care ”dronele” îl exercită asupra oamenilor.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie 2016, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul festivalului Rock The City 2016, din line-up făcând parte și veteranii de la Iron Maiden.

Citește mai multe despre Muse
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sfatul lui Myles Kennedy: "Nu te lua prea tare în serios, dar ia-ți munca în serios"

Myles Kennedy crede că succesul depinde în foarte multe situații de noroc, dar că nu e suficient să-l ai. În...

Închide